IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Will play for foodKeskiviikko 21.05.2008 22:47

kyllä nyt löytyy AW:ltä vaikka mitä kun sain jo töitä. ensi kesä menee siis Jatopalilla puhelinmyynnissä. Sanoma Magazines- ja A-Lehtiä (mm. Akkari, Kodin Kuvalehti, Demi, Me Naiset jne). vähän hirvittää jossen saakaan mitään myytyä ja kaikki vaan paiskaa luurin korvaan (sillon ei nääs tule palkkaakaan) mutta sitä varten niillä kai on koulutus että opetetaan miten niin ei käy.

mutta tämä tarkoittaa sitä että huomiselle haastattelulle ei ollut enää käyttöä, peruin sen ja huominen on siis vapaapäivä <3 saan valvoa tänään myöhään ja nukkua aamulla pitkään. the joy... ohjelmassa mm. Matrix Reloaded ("Woah...") ja runsain mitoin Stylea iltapalaksi. ja pannukakkua.

tietty huomenna pitää päntätä kahta kauheemmin ussaa ja filosofiaa ja varmaan ruotsiakin vois alotella, mutta jos osaan organisoida aivoni niin kyllä lähtee.

hitto, palautin Rentin Lestatille tiistaina ja ikävöin sitä jo xD mutta nyt jos duuni lähtee hyvin käyntiin niin voin hommata itselleni oman no problem. ja South Parkin myös! 8) Blame Canada.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.