IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Although the scars of yesterday remainLauantai 24.05.2008 03:46

lainasin kirjastosta Furuba-DVD:n, en oo kattonu sitä animena sen jälkeen kun tvlinks lakkas toimimasta. levy on täynnä naarmuja mutta jonkun ihme aika-avaruuspoikkeaman kautta se toimii täydellisesti. mihis nyt rasti vedetään? aina on tietysti jotain pielessä, levyn suomenkieliset tekstitykset on kerrassaan itkettävän surkeita. Hana-chanin "waves" on suomennettu "värinät". kertoisiko joku suomentajille, että Hana ei kauppaa dildoja?

noh, dissaus sikseen. tänään (eilen) oli pelätty ussankoe. ei se ihan arselleen mennyt, alustavat pisteet olivat 7-8/12. plus siihen vielä Luther-elokuvasta kirjoitettu analyysinpätkä, joskin en tiedä kuuluuko se varsinaiseen kokeeseen (toivottavasti ei, oma versioni oli puuta heinän päälle). koe oli tähän mennessä rasittavin koko lukion aikana, pääsin himaan kahdelta. haloo?!? mutta ussanmaikka on sen verran asiansa osaava tyyppi että kestän järkyttävät monistepinot ja hämärät tehtävänannot.

sen sijaan hermo meinasi mennä myöhemmin illalla, kun käytettyäni monta tuntia filosofiaan ja siivoiluun päätin viedä roskat ja biojätepussi hajosi käsiin. onneksi olin sekajäteroskiksen yläpuolella sitomassa pussia, mutta tilanteesta seurasi silti kovaääninen SON OF A BITCH!!!, imurin ottaminen uudestaan esille ja maton kääntö. äiti neuvoi puhelimessa, ettei biopussia saa pitää roskiksessa yli viikkoa. se hajoaa. no crap?

mä kutsun tätä kuluttajan kusettamiseksi. viikossa pussiin ehtii kertyä ehkä pohjalle pari banaaninkuorta. ostele siinä sitten jatkuvasti uusia biojätepusseja opiskelijan lompakosta! haistakoot kasan hajonneita biojätteitä saatanan kapitalistit.

Kyle: Ike, kick the baby. Kick the baby!
Ike: Don't kick the goddamn baby...

ehee. maanantaina Lintsille 8) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.