IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Wardrobe malfunctionPerjantai 06.06.2008 04:00

pakko myöntää että Lostin 4. kauden finalessa riitti jälleen draamaa parin kuukauden tarpeiksi, varmaan näen ensi yönä hämäriä unia Sawyerin märästä yläkropasta. <3 ja herään uneen, jossa ihmisiä hiipii mun taakse kun olen täysin viattomasti murtautumassa hautaustoimistoon. xD joka tapauksessa, nyt kaikki voi ottaa rauhallisesti vähän aikaa ja suojautua sitten mun riemukohtaukselta kun uudet jaksot joskus alkaa.

töissä oli tänään vähän saatanan kuivaa, kukaan ei halunnut ostaa mitään ja perhanan "en mä haluu mitään jos se ei oo ilmasta!" whinetys käy hermoon. tietoisku teille kaikille; elämässä ei MITÄÄN saa ilmaiseksi. tottukaa siihen, pitäkää se mielessä, älkääkä alkako itkeä että puhelinmyyjä (joka ei missään vaiheessa mainitse sanaa "ilmainen") muka valehtelee päin naamaa!!! sain lopulta kaks tilausta myytyä mutta ei sekään pahemmin vitutusta estänyt. huomenna puol ysiltä kajahtaa riemuhuuto kun pääsen litomaan töistä kohti viikonloppua (josta tulee loistava.)

eilen South Parkissa jakso "Raisins". Wendyn jättämä Gootti-Stan (tai "Raven") on ehkä niitä suloisimpia asioita joita olen koskaan telkussa nähnyt. <3 vaikka mukaan laskettaisiin tämäniltainen Desmondin ja Pennyn uudelleenkohtaaminen Lostissa. olin ihan sydän kurkussa kun Des meinasi hukkua ("Eii!!! Ei Desmondia ja sen hintahtavaa aksenttia!!!") ja sitten iskeekin sellanen sokerikoomakohtaus.

Meikä: *puhuu telkkarille* Sano "I'll never leave you again." Sano se... sano...
Desmond telkkarissa: I love you, Penny! And I'll never leave you again!
Meikä: Jes! Awwww.

kyllä, rakastan telkkariani. <3

But I'm one in a million
I've got that shotgun shine (shake my body)
Born under a bad sign
With a blue moon in my eyes

Sopranos tv theme - Got yourself a gun

^toimii saatanan hyvin metromatkoilla töihin ja himaan. samoin Eminem - When I'm gone sekä Madagascar - I like to movit. roooocks, dude.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.