IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Bros before hosLauantai 14.06.2008 02:18

^hiphop-piirien sanonta, mutta jostain syystä tarttuva sellainen. pätee mielestäni tyttöihin yhtä hyvin. sisters before misters? lame, mutta idea on sama. ei taas mitään pätevää syytä tällekään ajatuskehälle, kunhan vapautin sen.

olen viime aikoina uhrannut paljon ajatusta sille ruumiini osalle, jonka päällä istun jatkuvasti. olen ehdottomasti sitä mieltä että takamukseni on laajentunut järkyttävän paljon viimeisten parin vuoden sisällä. viime viikolla näihin aikoihin yritin epätoivoisesti saada Lestatin farkut mahtumaan jalkaani (tahdoin pukeutua naamiaisiin pojaksi mutta mulla on vain tyttöjen farkkuja. lopulta menin ruumiina.) ja siinä epäonnistuessani totesin, että kyse ei ole pelkästä rasvakerroksesta, vaan jo lantioluiden leveys tekee bootysta epänormaalin massiivisen. mulle on väitetty tässä asiassa vastaan, mutta pysyn päätöksessäni.

vartalo on muutenkin kumma asia, ainakin mulle; toisinaan pidän itseäni kaikin puolin normaalikokoisena. toisinaan katson peiliin ja näen naispuolisen Homer Simpsonin. toisaalta en ota tätä vakavana ongelmana, vaan enimmäkseen suhtaudun siihen huumorilla. ei tulisi mieleenkään alkaa työntää sormia kurkkuun siksi että mahtuisin toisten farkkuihin. omat yläasteaikaiset farkut sopivat edelleen täydellisesti - mutta ne ovatkin todennäköisesti venyneet vartaloni mukana.

kämppä on puhdas, meikä on puhdas, astiat on puhtaat, lakanat on puhtaat ja mielikuvitus likainen. aika siirtyä Rentin pariin ja sen jälkeen estradi vapautuu ff.netille ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.