IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

You got F'd in the ASunnuntai 15.06.2008 19:53

noh, tulikin sitten relattua oikein kunnolla viikonlopun kunniaksi. pe-la-yönä menin lopulta viideltä nukkumaan, mutta en siksi että olisi varsinaisesti väsyttänyt. ulkonakin oli mukavan valoisaa. nukuin yheksän tuntia putkeen ja heräsin kahdelta. oli niin hyvä fiilis. viime yönä maltoin kiivetä sänkyyn jo neljän maissa ja herätys oli kymmeneltä, jotta sain katsottua Simpsoneita. mikään ei ole mulle rentouttavampaa kuin myöhään valvominen ja iltapäivään venyvät yöunet.

tänään emouduin puolivahingossa; tuttuun tapaan hiusteni punainen väri haaleni oranssiin aivan liian nopeasti kampaamoreissun jälkeen, ja halusin välillä koittaa jotain väriä, joka ehkä pysyisi pidempään. ostamani hiusväri oli sävyltään "Bittersweet chocolate", eli suklaalinjalla mennään. taisin kuitenkin pitää mönjää päässä hiukkasen liian kauan (hupsis), sillä nyt hiukset näyttää erehdyttävän paljon mustilta. ei ihan Raven-mustilta (ainakaan läheltä katsottuna), mutta kyllä ne emohiuksista käy. heh. tykkäilen joka tapauksessa kovasti.

olen tässä yrittänyt väittää itselleni että pohdin vakavasti kannattaako mun katsoa Kuudes Aisti tänä iltana telkusta, se nimittäin todennäkösesti pelottaa mut puolikuoliaaks vielä kolmannellakin katsomiskerralla, mutta todellisuudessa olen jo päättänyt katsoa sen. huomenna on iltavuoro, joten voin leffan jälkeen vaikka istua vielä hetken koneella kuuntelemassa The Llama Songia jotta pystyn nukkumaan.

all hail the sweet self-deception! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.