IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

I liek traffik litesTorstai 21.08.2008 00:45

jooh, haeskelin sitten vähän infoa South Park DVD-bokseista. ei ois pitäny, alkoi vituttaan. ilmeisesti Jenkeissä uusin ilmestynyt boxi on kausi 11 (mikä on ihan ymmärrettävää kun ottaa huomioon että kausi 12 on vasta puolivälissä), mutta omat insinöörimme täällä Pohjolassa ovat saaneet meille aikaan jopa 7. kauden. ei vittu väkisin!!!

MIIIIKSI meidän pitää olla niin jäljessä kaikesta? tiedän, SPStudios tarjoaa kaikki jaksot katottaviksi ilmaiseksi netissä, mutta mun kone on jo pitkään ollut mun kanssa hyvin eri mieltä videopätkien katsomisesta, niin netissä kuin Media Playerillakin. olen poistellut isoja tiedostoja koneelta, mutta toistaiseksi siitä ei ole ollut apua. tietysti jos poistaisin kaikki leffat ja animen, saattaisin taas pystyä katsomaan clippejä, mutta se saisi mut tuntemaan itseni vähän retardiksi.

ANYGAYS, varsinainen pointti oli se että asioiden ollessa tällä tolalla olen edelleen Mtv:n ja Nelosen päättäjien armoilla SP:n suhteen. ja parinkymmenen minuutin päästä pääsen todennäköisesti jälleen seuraamaan 'Asspen'-jaksoa jonka olen nähnyt jo ainakin neljästi. alkaa pikkuhiljaa keittää tuo toisto. ei kai oikeasti voi olla niin vaikeaa näyttää uusia tuotantokausia? onko kasin jälkeisiä kausia edes näytetty vielä Suomessa? kukaan ei ole vaivautunut kirjoittamaan sitä nettisivuille, joilta olen katsonut. ja jos ei, miksei niitä voi suomentaa? rant all work with no play makes jack a dull boy rantrantrant! aargh rantrant rant prrkl.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.