IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

To the praying Mother
And the worried Father
Let your children go
If they come back
They'll come home stronger
And if they don't you'll know

Good Charlotte - The River

.............

VAROITUS: PITKÄ, HILLITÖN JA JOUTAVA FANGIRL-AVAUTUMINEN TIEDOSSA!

pari viikkoa sitten lainasin kirjastosta Joanne Harrisin fantasiakirjan Riimut. mainitsinkin sen tuossa muutama journali taaksepäin, kerroin ihmetelleeni kun en ollut tiennyt opuksen olemassaolosta mitään. alan olla loppusuoralla, ja vaikka aluksi suhtauduin tarinaan hieman epäilevästi (miten voin Gentlemen & Playersin jälkeen ottaa vakavasti saman henkilön kirjan, jossa hyppii ties mitä menninkäisiä ja puhuvia kiviä?), olen kirjan edetessä nauttinut jutusta yhä enemmän.

lähinnä Lokin vuoksi. ;)

Loki on punatukkainen, vihreäsilmäinen, hankaluuksia kerjäävä roisto. hän on Kaaoksen lapsi eikä siis varsinaisesti kuulu jumaliin (vanhojen pohjoismaisten tarujen henkilöt: Skadi, Freyja, Odin, Thor, Tyr jne, siis aasat ja vaanit), mutta sulautuu helposti heidän joukkoonsa. Loki on juonittelija ja petturi, nokkela mutta ärsyttävä tapaus joka ajaa aina takaa vain oma etuaan eikä välitä kuka siinä sivussa joutuu pulaan. hän on käytännössä kaikkien jumalten tappolistalla. hän tietää harmeja.

hullaannuin häneen täysin. xD

varmaan ainakin useimmat tytöt tietävät, miten sitä joskus saattaa rakastua randomeihin kirjojen (tai vielä useammin elokuvien) henkilöihin? (eräs nimeltä mainitsematon kaappifanfictionisti ainakin tietää :D *köhköhsiriusköhköh*) mulle on käynyt niin useammin kuin jaksan ees laskea, mä sentään luen pirun paljon. Telenyn Camille suloisessa naiiviudessaan, Stravaganzan Luciano räpsyripsineen, Artemis Fowl ja viileän päättelyn vetävyys, Draco (joka ei kaipaa perusteluja).

ja Loki! Loki vinoine hymyineen ja arpisine huulineen (lauma kyrpiintyneitä kääpiöitä ompeli kerran hänen suunsa kiinni) saa mut tuijottelemaan tyhjyyttä kuin mikäkin idiootti. enkä tosiaan tajua miksi. olen toki aina pitänyt punaisista hiuksista, mutta mua viehättävät punapäät ovat useammin poikkeus kuin sääntö. ehkä sekopäät ja kesyttämättömät harminaiheuttajat vain vetää mua sillä tavalla puoleensa (ei olisi eka kerta).

hmmmh. kuka tässä oikeita miehiä loppujen lopuksi tarvitsee? <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.