IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

behold my brilliance! olen iloinen voidessani todeta, että olen saanut jalkani kirjan kansien väliin. Helsingin Zonta-kerho julkaisee nuorten tekstejä sisältävän ympäristönsuojeluaiheisen teoksen ja viime keväänä sain oman pienen tarinani koulun kautta julkaisijoiden harkittavaksi. ja nyt sain tietää että olen todella päässyt mukaan kirjaan ^^ tarina ei edes ollut mitenkään ihmeellinen, mutta olen iloinen että olen saavuttanut jotain. hooray for meh.

tänään olen ollut suurimman osan päivästä poissa kotoa. aamulla mulla oli ajotunti (joka meni ihan hyvin ottaen huomioon että edellisestä kerrasta auton ratissa on noin kuukausi aikaa), ja sitten kävin siskontytön synttäreillä, jonka jälkeen menin vielä vähäksi aikaa Caran luo (joka ystävällisesti oli taas vahtinut Karvakorvaa). koiran kanssa käveltiin vielä rauhallista tahtia Meltsistä kotiin ja oltiin just ennen yheksää perillä. siksi olen tähän aikaan koneella.

eikä nukuta pätkääkään. taidan kirjoitella vielä hetken ja sitten katsoa leffaa tai jotain. huomenna ei tarvitse varsinaisesti raataa, tehdä vain vähän koulujuttuja jotten ole ihan hukassa.

Bjarkán+Kaen for the win.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.