IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Viileintä hottia.Keskiviikko 30.09.2009 23:46

aaaa-uts. käsivarsiin sattuu, kuinkas muuten. onneksi tätä tuskaa ei tarvi jaksaa enää kauaa.

tajusin tänään että nälkä tekee musta vihaisen. oikeasti vihaisen. kun iltapäivän luento alkoi, olin nälkäinen, väsynyt ja yleisesti vittuuntunut. mielialani ei varsinaisesti parantunut, kun luentohyypiö ilmoitti, että kyseessä onkin kurssin alku (jatkossa suunnilleen vuoroviikoin keskiviikko-iltapäivinä neljään saakka) eikä tyyppi osannut edes tehdä selväksi, mikä kurssi on kyseessä!

kiehuin. vihaisena tapani on kiehua hiljaa, en päästä sitä purkautumaan vaan korkeintaan raavin huonekaluja (for realz). tällaisella suuttumuksella ei yleensä ole kohdetta, inhoan vain tasapuolisesti kaikkia paitsi niitä joista välitän liikaa voidakseni olla vihainen. tämä tuo myös ilkeät puoleni esille. jos sellaisella hetkellä sanoisin ääneen kaiken mitä ajattelen, mut varmaan kivitettäisiin kuoliaaksi.

kun pääsin puol neljältä kotiin ja olin käyttänyt koiran ulkona, sain lopulta syödäkseni. ateria oli kiireinen koska piti ehtiä piikitykseen, mutta sen syötyäni ei enää tehnytkään yhtään niin paljon mieli tappaa kaikkia vastaantulijoita. (hyvää ruokaa sitä paitsi. nakkeja ja Crissquitseja, vahvasti maustettuja perunaristikoita. delicious.)

urgh. ihan turhan paljon taas tehtävälistalla.

ewwww. Milhouse on rasittava.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.