IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Schoolish...ness.Keskiviikko 30.09.2009 15:09

koulun koneella. piru vie että tässä on nopea yhteys! ihan toista luokkaa kun Vehkeelläni himassa. tämä nyt ei ole alkuunkaan reilua. -.-'

äsken oli enkun luento ja nyt viettelen tässä breikkiä, 12.30 alkaa mikä lie ylimääränen luento ja kun en tullut ottaneeksi Merkitysten maailmaa messiin eikä enkustakaan tullut läksyjä niin en voi käyttää aikaa mihinkään hyödylliseen.

odotan kaiholla että seuraavat kaksi tuntia kuluvat nopeasti, kahdelta pääsen kotiin. ehdin äkkiä käydä Pompin luona ja sitten taas pitää mennä, tällä kertaa siedätykseen klo 16.40. kun sieltä pääsen kotiin, niin SITTEN saan ottaa rennosti ekaa kertaa tänään.

menin eilen aikaisin (puol 11) nukkumaan, koska tän aamun herätys oli kuudelta. nukuin tosin vähän levottomasti. ensinnäkin olin antanut Pompille eilen synttärilahjaksi sonninkorvan (hän oli mieltynyt lahjaan), jota se ei syönyt koko päivänä sen jälkeen kun tulin koulusta, mutta päätti alkaa mussuttaa sitä iltalenkin jälkeen. yritykseni heivata makupala sängystä yöunien ajaksi päättyivät väsähtäneisiin naurunpuuskiin, kun koira kieltäytyi luopumasta aarteestaan.

kun sitten päästiin nukkumiseen saakka, Pomppi jätti korvan sängylle ja asettui itse viileälle lattialle maate. tietty. no, nukahdin siinä vissiin ja sitten heräsin uudestaan kun digipoksin nauhuri räpsähti päälle (Paratiisin Porteilla alkaa puoliltaöin). yleensä en herää tähän ääneen, mutta en kai ollut vielä ihan sikeässä unessa. lopulta heräsin vielä kolmen aikaan käymään veskissä, sitten nukuin rauhallisesti aina turhan aikaiseen kellonsoittoon saakka.

noh. huomenna saa sentään nukkua melkein puoli kasiin saakka.

söin äsken banaanin, mutta silti nälättää. kolme ja puoli tuntia ennenkuin olen kotona, enkä silloinkaan välttis ehdi syödä. ei hyvä. mutta kestettävissä tämäkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.