IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

karmeasta flunssastani on jäljellä enää kuiva kurkku (menossa on se ikävä vaihe, jolloin meinaan tukehtua jokaisella suun kautta vedetyllä sisäänhenkäisyllä) ja limaa jossain tarkemmin määrittelemättömällä alueella mun kallon sisässä (nenä ei ole tukossa, mutta nielussakaan ei ole tarpeeksi limaa että se helpottaisi kurkun oloa). toisin sanoen olen pian taas terve. sitten oikeaa possunuhaa odottelemaan.

havaitsin äsken hämmästyksekseni, että molemmissa sukissani on reiät kantapäissä.

onneksi just nyt ei ole yhtään koulutehtävää rästissä, en nimittäin jaksa keskittyä kirjoittamiseen tänään ollenkaan. voi olla vielä vähän flunssan jäänteitä, jo aamuinen metromatka veti musta mehut. ja huomenna on piiiitkä päivä (enkkua 8.30-11.45, luovaa kirjottamista 12.30-15.45 plus matkat), joten tahdon lepäillä ja kerätä voimia.

ja katsoa Lostia.

o_O

olen melko lyhyen ajan sisällä katsonut puolet 2. kaudesta, 3. kaudesta yhtä lukuunottamatta kaikki jaksot, 4. kaudesta on kolme jäljellä. 2.kausi ei tee yhteistyötä laitteen kanssa, siksi olen sen kanssa jäljessä. olen katsellut jaksoja enimmäkseen täysin randomissa järjestyksessä, se on hauskaa ^^ ykköskausi tulee telkkarista.

hiljalleen valmiiksi kehittelemäni tavoite on saada kaikki neljä ekaa kautta katottua ennen kun lähiaikoina ryntään kauppaan, ostan vitoskauden ja valutan kuolaa. näillä näkymin tavoitteen saavuttaminen ei ole ongelma, kunhan vain DVD-soitin suostuu alistumaan tahtooni.

tällä hetkellä olen tosin hieman huolissani vitoskauden hinnoittelusta: en missään tapauksessa suostu maksamaan yli kolmeakymppiä, mutta pelkään pahoin että ne suuruudenhullut kauppakeskusörvelöt törkkää hinnan aluksi jonnekin viidenkympin tienoille. silloin joudun odottamaan. ja odottelu hermostuttaa mua.




Locke: You ever wonder what happened to the Dharma Initiative, Hugo? There must have been at least a hundred of 'em living on this island. -- And then, one day, they're all gone, they just disappear. -- *Walks over to the pit that contains the bodies of the Dharma Initiative* --

Hurley: What happened to them?

Locke: *Jerks his head at Ben* He did.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.