IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

The Fork in the OutletKeskiviikko 21.10.2009 22:14

asia on kuten pelkäsin; Lostin vitoskauden lähtöhinta on melkein joka paikassa 45 euroa, paitsi Anttilassa jossa se on 50 euroa. bastards!

tänään olen huomannut tehneeni juttuja turhaan. enkuntunnilla havaitsin hikoilleeni "What is Literature?"-kirjoitelman kanssa turhaan, koska aiheesta ei ollut edes pitänyt tehdä kirjoitelmaa. ensi kerralla selkeämmin, mitkä tehtävät pitää kirjoittaa ja mitkä ovat vain mietittäväksi, kiitos!

enkuntunnin jälkeen jäin venailemaan randomin kirjoittamisen alkua. mitään ei tapahtunut, ketään ei näkynyt. lopulta tajusin että opettajantekele oli kuin olikin onnistunut ryssimään aikataulunsa. kahden viikon takaisella tunnilla hän totesi lopussa: "Nähdään kahden viikon päästä!" ilmeisesti pitää tästä lähin olettaa että kaksi voi tarkoittaa myös kolmea, sillä kirjoittamiseen erikoistuneet eivät selvästikään hallitse edes laskutaidon alkeita.

vittuunnuin tunnin turhasta odottelusta, mutta olin kuitenkin kotona aiemmin kuin mitä olin ajatellut joten nielin kiukkuni.

flunssa on lähes selätetty, tosin aamut ovat vielä räkäisiä ja julkisilla liikkuminen käy kropalle. for reelz.

huomenna viiden minuutin puhe-esitys kauhuleffoista. siinä kaikki mitä mun tarvitsee huomenna koulussa oikeastaan tehdä, kertova teksti jää huomenna väliin ja esiintymistaidossa suurin osa ajasta menee muiden esityksiä kuunnellessa.

nyt enää 2. kauden jaksoja jäljellä. hahaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.