IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

(^by Cartman :D)

perkeleen kesäaika. kuten jo parin kuukauden ajan aikaisen keskiviikkoaamuni takia, yritin eilen illalla nauhoittaa Paratiisin Porteilla-jakson (kyllä, katson sitä, se on niin läppä! Catalina sai muka silarit mutta jostain syystä paljaat tissit ei koskaan näy samassa kuvassa muijan naaman kanssa xD). kuten aina, jakso alkaa 23.55 ja siihen aikaan pistin ajastuksen alkamaan.

mutta digipoksillani on ongelmia talviajan kanssa! se aloitti nauhoituksen 22.55 jolloin olin vielä ylhäällä. yritin piestä laitteen sen omilla säännöillä ja ajastin nauhoituksen alkamaan 00.55. EI. kun tänään tarkistin oliko nauhoitus onnistunut, löysin nauhalta Bonesin, joka tulee PP:n jälkeen. haistakaa ite.

tälläkin hetkellä kirjoittajakollegani pitävät hauskaa Akatemian tiloissa (kirjoittajalinjan tutustumisiltajaiset), mutta meikä päätti jättää väliin... muutenkin liian pitkä päivä, koira yksin kotona ja idioottipitkät matkat on liikaa kello viiden jälkeen. en ole varsinaisesti tutustunut vielä kehenkään mutta jengillä on hyvä yhteishenki ja ihmiset kyllä juttelee mulle satunnaisesti.

nyt kun tulin ajatelleeksi, niin miksi King Kongin saarella on dinoja ja muita esihistoriallisia örvelöitä? (Treehouse of Horrors III) no jaa.

en ole kipeältäni viitsinyt ja sittemmin ehtinyt polkea pyörää pariin viikkoon... mutta en ole luovuttamassa, reiteni ovat edelleen paksummat kuin millaisina niistä tykkään. aaaanygays, tänään kuitenkin lepään sen vähän ajan jonka saan.

Arrivederci, Vito!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.