IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Every day is Lesbian Lover Day!Tiistai 17.11.2009 16:58

kuuma suihku olikin sitten harvinaisen typerä idea. se teki kyllä hyvää niin kauan kun istuin vesisuihkun alla, mutta kun tulin pois ja mittasin kuumeen, havaitsin sen nousseen 39 asteeseen. kuuma suihku todnäk nosti verenpainetta, joka taas kohotti ruumiinlämpöä. no, kääriydyin huopaan ettei kylmä päässyt iskemään (se ihan oikeasti toimii näin, kuume kuolee vain lisälämmöllä) ja parin tunnin päästä aloin hikoilla ja sitten lämpökin lähti laskemaan.

tänään kuumetta ei ole tainnut olla juuri lainkaan, mutta nenä on tukkoinen (yö meni heräillessä, mutta sainpahan jonkin verran unta) ja yskä on edelleen päällä. pahin lienee kuitenkin jo ohi, nyt vain ihan hissukseen ettei tule keuhkokuumetta tai muuta mukavaa jälkitautia.

pitäisi taas tehdä kauheasti läksyjä ja kaikkea muuta mutta ei jaksa!

remonttireiskat aloitti tänään taas seittemän jälkeen, mutta olin niin tainnoksissa että nukuin melusta huolimatta kymmeneen saakka.

tänään viimeinen Paratiisin Porteilla-jakso. mielenkiintosta nähdä saako muija vedettyä vielä itsensä ylös kaikista ongelmista, joihin on sotkeutunut.

vaikea tilanne: nälättäisi mutta pelkään että jos yritän syödä niin en kuitenkaan saa vedettyä kuin jotain murusia, ruokahalu on ollut aika kuollut enkä aamullakaan saanut alas kuin vähän puuroa. mutta kai tässä pitää jotain vatsantäytettä saada.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.