IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

I happen to know a Fun Bob.Keskiviikko 18.11.2009 19:18

jos ei vaan jaksa!!! koulutehtäviä nimittäin. ainakaan tietsikalla! ehkä kirjottelen muistiinpanoja käsin mutta en jaksa tuijottaa ruutua.

ja by the way - ymmärrän Wilman, ymmärrän läksyjen antamisen sähköpostitse, ymmärrän jopa sen systeemin joka meillä oli Itiksessä jonka nimeä en nyt kuolemaksenikaan muista joka ärsytti kaikki hengiltä kun ei toiminut joillain koneilla...

...mutta se menee yli että läksyt merkitään Twitteriin ja oppilaiden pitää liittyä sinne! siis oikeasti! Twitter? mitä helvettiä se on olevinaan?!? paikka jossa julkkikset kertoo juttuja tyyliin "just ate breakfast now gotta call my agent see if he got me a new job or something lol" miksi, miksi joudun etsimään läksyjäni sieltä? enkä muuten edes tiedä mistä sieltä.

nyt pitää lähteä vähitellen koneelta ennen ku verenpaine kohoaa taas liikaa. päivä on tähän mennessä ollut kuumeeton ja haluaisin pitää sen sellaisena. yskä alkaa vähän hellittää. räkä ei enää valu holtittomasti. voiton puolella.

...mun täytyy pakottaa ajatukset pysymään poissa Lostin vitoskaudesta, koska meinaan räjähtää joka kerta kun mietin että se ei ole vielä mun hyllyssä.

..."räjähtää". EHEHEHEHHHEE xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.