IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Loving you is cherry pieSunnuntai 22.11.2009 18:31

näin vasta pari päivää sitten Lady Gagan Paparazzi-videon kokonaisuudessaan. pakko myöntää että se nousi henkkoht suosikikseni, jaetulle ykkössijalle MCR:n Helenan kanssa. pitkä intro on pitkä, mutta videossa on sentään kuolleita malleja, ruotsalainen Patchy jolle syötetään myrkkyä ja ne kolme pellavapäistä emopoikaa kielineen Gagan kimpussa. :D

...ihan yksinkertaistettuna siis tykkään videosta kovasti. sitä paitsi biisi on loistava.

eilen selailin tekstitv:ltä Nelosen tulevia elokuvia, kun korviini sattui "...Lostin viides tuotantokausi". sen millisekunnin aikana kun multa kesti paniikissani saada tekstiteevee pois ruudusta, Cd-Onin mainos oli jo lakannut näyttämästä tätä aarretta ja siirtynyt Greyn Anatomian tai minkälie vitoskauteen.

olin lievästi ilmaistuna pettynyt ja kirosin huonoa ajoitustani. koko loppuillan tuijotin Nelosen mainoskatkot haukkana läpi. nähdäkseni siis kaksi sekuntia Lostin vitoskautta.

tuntuuko kenestäkään muusta, että mun on pakko saada se?

no, päätin jo ostaa sen joululomaksi vaikka joutuisinkin maksamaan viisikymppiä. päättäväisyyteni murtui. mutta älkää kertoko sitä niille, jos ne vielä vaikka vähän laskisikin hintoja o_O mähän en tarvitse kenkiä tai vaatteita tai laukkuja, antakaa mun vain ostaa DVD:itä.

ja joululomaksi siksi että sitten voin katsoa sen äidin luona eikä ilon hetkeäni pilaa epätoivo yhteistyökyvyttömän DVD-soittimen kanssa taistellessa. odottaminen myös kasvattaa nautintoa, mutta toivotaan etten ehdi tulla seinähulluksi seuraavan neljän viikon aikana.

huomenna kouluun. yskä voi vielä paksusti mutta mun ei pitäisi olla tarttuva enää. en kuitenkaan ajattele kouluunmenoa ennen kuin on pakko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.