IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

palasin kouluun ja ihan hengissä olen edelleen, tosin väsyn kamalan helposti. nytkin tuntuu siltä että taidan mennä koiran viereen ottamaan päivätorkut ennen ku meen suihkuun.

muuten ei mitään jännää ohjelmassa. ihan vaan sopeutuminen arkeen, hammasten kiristely tehtäväpinoa ajatellessa ja joululoman innokas odottelu (mähän sanoin että marraskuussa kaipaan jo lomaa. vaikka olinkin viime viikon kotona.)

ulkona hääräävien remonttireiskojen ajoitus ei epäonnistu koskaan. niinä aamuina kun joudun heräämään aikaisin niistä ei kuulu hiiskahdustakaan, mutta silloin kun saisin nukkua vaikka ysiin saakka niin ne on ikkunan takana poraamassa heti seittemän jälkeen. alan epäillä että niillä on mun lukujärjestys ja ne valkkaa sen perusteella aamut jolloin mut pitää herättää pitämällä kovaa ääntä. sitä on siis odotettavissa taas huomenna, kun mulla on tiedossa vain random kirjoittamisen tunti 12.30 alkaen.

satuin muuten näkemään sen mainoksen jonka perään itkin viime merkinnässä (Lostin vitoskausi Cd-Onissa) ja se oli silkkaa bullshittiä! oli siinä alussa pari hämärää klippipätkää jotka saattoivat olla vitoskaudelta, mutta iso osa oli peräisin ykköskauden alusta, jääkarhun ampumiset ja kaikki. vittuunnuin. huijarit. en mä sitä kyllä nettikaupasta ostaisikaan, en halua lähteä hakemaan postitoimistosta ja se on liian tärkeä posteljoonien heiteltäväksi. sitä paitsi edellinen netistä tilaamani DVD tuli ruotsinkielisillä kansilla.

nyt ne torkut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.