IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Allies of the NightTiistai 01.12.2009 19:45

nyt loppu Lost-yhteisön seuraaminen. ne vatipäät on jo onnistunu vetämään jostain kutoskauden spoilereita (miten se on ees mahollista? menisin väittään et Lostin loppu on lähes yhtä suojattua tavaraa ku Kuoleman Varjelukset ennen julkasua. mutta Lostissa tietysti useempi ihminen tietää salat. heikkojen lenkkien mahollisuus kasvaa.) en ehtiny nähdä mitään kovin raskauttavaa, mutta en halua tietää YHTÄÄN MITÄÄN.

yleensä en voi vastustaa pieniä spoilereita, kirjojakin selailen aina eteenpäin lukiessa, mutta tällä kertaa pysyn jyrkkänä. haluan ehdottomasti että loppu tulee yllätyksenä. miksi joku menee tahallaan pilaamaan toisten ilon heittelemällä "salaperäisiä" vihjeitä paikkaan josta ne taatusti lukee joku joka ei haluaisi vielä tietää? vaikka en itse yleensä ole spoilerivastainen, yritän silti aina välttää spoilaamasta muita.

toivon kovasti että Lostin tekijät onnistuu tosiaan toteuttamaan lopun niin, että vielä tokavikan jakson jälkeen ei ole aavistustakaan, miten lopulta käy. jos joskus kesä-heinäkuun tienoilla eristän itseni tietsikasta täysin niin tässä syy. :D

huomenna ei ole koulua. tänään siis telkkarin töllöttämistä edessä! kattoiskohan Lostia?

nyt suihkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.