IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

kävin sitten shoppaamassa loput joululahjat. ihan tajutonta miten paljon siinä palaa rahaa, loppusaldo oli satasen tienoilla. mutta nyt on jokaiselle jotakin ja luulen että onnistuin tällä kertaa jopa hankkimaan aika mieluisia lahjoja. lisäksi maksoin pari laskua ja ehkä taas kolmannen jakson lasku koululta vielä tulossa.

seuraavat kaks viikkoa syön sitten nuudeleita ja wokkivihanneksia (mun versio makaroonista ja tonnikalasta). no, ehken sentään mutta pidän kuitenkin lompakon aika tiukalla joululoman tuolle puolen saakka. ostan vain itselleni joululahjaksi Lostin vitoskauden, mutta en ihan vielä <3

kahden viikon päästä olenkin muuten jo pohjosessa. poroja ja lumipalloja!

ja siivosin tänään oikein kunnolla. tiskasin jopa, eka kerta pariin viikkoon. ja pesin pyykit. kuten myös uuden lakanani: olen kaipaillut toista isoa lakanaa vuodesohvalle (olen jo kuukausien ajan käyttänyt yhtä ja samaa lakanaa, pessyt sen kahden viikon välein) ja nyt lopulta sain ostettua sellaisen. Hemtexin kaikki isot lakanat oli aika tylsän yksivärisiä ja vielä aika tylsiä värejä, mutta otin tollasen sinertävänvihertävänkukertavan.

joulukoristeita en ehtinyt vielä saada kasaan, mutta toin ne jo kellarista ylös. taidan kuitenkin kiinnittää valot eteisen kattoon jo tänä iltana, helpottaa yöelämää. huomenna sitten koristelua ja leipomista. ja kuusen asettelua. kuntopyörän tultua täällä on vähemmän nurkkatilaa eikä mulla ole aavistustakaan mihin kuuseni pystytän!

tajusin tänään miksi olen viime päivinä ollut niin herkkäsilmäinen ja -päinen tietsikan edessä. keskiviikkona näöntarkastuksen yhteydessä optikko meni ja kiristi mun (lasien) ruuveja ja nyt sangat on paljon kireemmällä ja varmaan ne puristaa just niin etten käyttäessä sitä huomaa mutta ruudun aiheuttaman rasituksen yhteydessä se tuntuu.

enkä tänäänkään saa koulutehtäviä tehtyä, mutta huomenna oikeasti yritän. nyt vaan särkee jo jalkoja ja selkääkin kaiken kävelyn ja kumartelun jäljiltä niin että kaipaan sohvalleni. adios!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.