IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

mähän en muuten yleensä pahemmin varaile kirjoja kirjastosta. oon tehny niin ehkä kaks kertaa, ja kirjat on ollu jotain mitä tartten koulussa. mutta eilen päätin kerta kaikiaan että tahdon kunnon lukemista joululomaksi ja otin varaukseen kahdeksan kirjaa.

niistäkin kaksi oli sellaisia jotka pitää lukea lyriikkaa varten (big fat as if), mutta loput oikeita kirjoja. listalla on muun muassa Riimut, Punainen Lohikäärme, ja ah onnea, Kuoleman Käytävä jota en taatusti ole lukenut yläasteen jälkeen, jota Itiksessä ei ilmeisesti edes ole, mutta jota en vain ole viitsinyt aiemmin varata.

ja tänään sain siis koristelut ripustettua, kuusellekin löytyi paikka kun vähän siirsin kukkahyllyä, ja leivoin joulutorttuja ja luumupuusteja sekä keitin mansikkahilloa. nyt ei muuta kuin huolehdin että ne kaikki tulee syötyä ennen kuin lähen joululomalle ja jätän jääkaapin sulamaan. :D ei liene ongelma. ostin eilen vielä pari tölkkiä lisää glögiä ihan vain että se riittää koko viikonlopuksi (olen kenties hieman glögiriippuvainen. mutta sitä saa vain kerran vuodessa!)

mun ei ikinä pitäisi katsoa Criss Angelia just ennen menkkoja. en usko sen juttuihin; taikuuteen uskon jollain tasolla mutta en noin konkreettiseen, kyseessä on pelkät silmänkääntötemput. mutta voi jeesuksen sandaalinnauhat että se on söpö! tollaset pitäis kieltää lailla.

nyt ehkä vähän sitä kirjottamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.