IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Esteettinen funktioTiistai 05.01.2010 22:31

tietokirjotuskurssi onkin entinen esseekurssi joten todennäkösesti ei niin paha ku pelkäsin. tänään käytiin ihan vaan johdantoo ja siellä tuli toi tän illan otsikkokin esille kaunokirjallisuudesta puhuessa. jotenkin tykästyin tohon termiin. älkää kysykö miksi, se vaan osui korvaan niin sopivassa kulmassa.

...kuka on niin pervo että tekee räppibiisin ammattikorkeesta? o_O hyi hele.

noh, asiasta kukkaruukkuun. tänään oli bussissa niin söpö poika että teki mieli itkeä. ihan Jared Leton näkönen. oli sillä tyttökaverikin mukana.

Mtv:ltä tuli äsken jotain realityshaittii biseksuaaleista nuorista jotka ei oikeen vaikuttanu hallitsevan yhtä suhdetta kerrallaan. siitä viis, mutta mistä se johtuu että vielä nykyäänkin jopa ne, jotka hyväksyvät homoseksuaalit, saattavat päästää suustaan sellasta läppää kuin "ei kukaan oo oikeesti bisse, se on vaan sellanen vaihe, on vaan homoja ja heteroita"?

mä näen asian täysin päinvastoin, mun mielestä ei oo olemassakaan homoja ja heteroita vaan kaikki on bissejä, kuka tasasempi ja kuka jyrkempi mut ei kukaan oo sataprosenttinen hetero tai homo. vaikka tuntuiskin siltä. ei vaan oo, ja piste.

tästä mä voisin rantata tuntikausia. älkää antako mulle aihetta.

mutta mitä mä olin sanomassa? niin jotain siitä että on se kumma että ne blondit ja simpukan ÄO:lla varustetut ripsarin väärinkäyttäjät aina onnistuu ripustamaan itsensä pitkiin, hoikkiin, tummatukkasiin, Jared Leton tai Milo Ventimiglian näkösiin poikiin. ja miten tämä bisseihin liittyi? en muista enää, menkat vaan saa mut lärpättämään sekoja.

BR-soitin on toiminut nätisti. tänään ajattelin kattoa Sweeney Toddin kun sen biisit taas soi niin urakalla päässä.

nyt pitää varmaan mennä vähän polkemaan. ciao.

51 yötä Lostin kutoskauden alkuun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.