IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Kaikessa kohtuus paitsi lauantaina liikaaSunnuntai 24.01.2010 18:30

tän päivän työt ois aika lailla hanskassa. oon kirjoitellu ja suunnitellu ja laittanu yhen työpaikkahakemuksenki. riittää yhelle kerralle, varsinkin ku täällä haisi muutaman tunnin ajan tärpätti tai joku siihen malliin että hyvä ku ei taju menny. tosta rapusta vissiin, ne jotain häärää siellä. voi muuten olla että se haisee vieläkin ja mun nenä on vaan turtunu. sen vuoksi ajattelinkin nyt sulkea koneen ja käydä koiran kanssa lenkillä tuulettamassa aivoja.

sitä ennen halusin kuitenkin jakaa tänne loistavan ideointini tulokset Independent Film Studies-kurssia varten: kurssin periaatteellinen tarkotus on kattoa ennalta määriteltyjä leffoja 3x3 kpl, kolme leffaa aina yhdestä valinnaisesta teemasta, ja kirjottaa sitten näistä kolmesta aiheesta esseet leffoja ajatellen. siinä koko kurssi (ei siitä tosin saakaan kun 2 pistettä)

enkunmaikka kuitenkin totesi että saan valita leffaryhmät ihan mieleni mukaan kunhan niiltä löytyy jokin yhdistävä tekijä (ohjaaja, näyttelijä, genre, aihe tms.) ja sehän mulle sopii! valitsemani aiheet ja leffat ovat siis:

1. Menetys Tim Burtonin elokuvissa
-Big Fish
-Saksikäsi Edward
-Sweeney Todd

2. Väkivalta Quentin Tarantinon leffoissa
-Pulp Fiction
-Kill Bill vol. 1
-Sin City (Q.T. vieraileva ohjaaja)

3. Ongelmallinen rakkaus musikaaleissa
-Rent
-Moulin Rouge!
-The Rocky Horror Picture Show

okei, myönnetään että tein jutun helpoksi itselleni koska multa löytyy nää kaikki elokuvat Pulp Fictionia ja Rocky Horroria lukuunottamatta (PF:n voisin ostaa omaksi koska se on aika hyvä ja Rocky Horrorin saan varmaan Ponylta lainaksi), mutta tykkään silti että aiheet on aika hyviä :D sitä paitsi joudun tänä keväänä ennakoiden takia tekemään niin paljon tylsiä tekstejä että saan kai välillä kirjottaa sellasiakin juttuja mistä ite nautin.

nyt ehdottomasti ulos, alkaa olla niin pimeä täällä sisällä etten nää näppäimistöä. adios!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.