IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

^Green Day - Holiday. loistava, ja liittyy sikäli asiaan että viimeiset pari vuorokautta, sen jälkeen kun remonttireiskat laittoi ikkunoihin uudet muovit pois repimiensä tilalle, kämpässäni kuului hiljainen mutta jatkuva ääni. toissailtana nukkumaan mennessä ihmettelin sitä: ihan kuin sade olisi ropissut ikkunalautoihin, mikä olisi ollut melko erikoista ottaen huomioon pakkasasteet ja taloa peittävän pressun.

eilen aamulla otin asiasta selvää, kun ääni jatkui vieläkin: keittiön ikkunan päälle kiinnitetty muovi oli nurkastaan huonosti kiinni ja lepatti ikkunalautaa vasten. ja siis ihan koko ajan, eikä vain silloin tällöin. koska muovi oli ulkopuolella ja mun ikkunat muutenkin teipattu kiinni niin mun oli paha tehdä asialle mitään, mutta ei se mua oikeastaan häirinnytkään: kuten sanottu, ääni oli kuin sateen ropinaa ja oikeastaan aika rentouttavaa. oudolta se silti tuntui.

tänä aamuna heräsin siihen että remppaajat otti muovit pois ikkunoista. taas. sen jälkeen ei kuitenkaan ole tapahtunut mitään enkä enää oikeen jaksa toivoa että se merkitsisi pressun ja telineiden häipymistä. sadeääni kuitenkin poistui samalla.

tänään siivosin, ja samalla vaihdoin kukkaseni uusiin ruukkuihin ja multiin. oli vissiin aikakin, ne on lojunu samoissa mullissa ainakin niin kauan kun oon asunu täällä. nyt ne näyttää ilosilta ^^ ja kun kerran multaa tuli ostettua, niin ajattelin kylvää myös rairuohoa pääsiäiseksi ja vaikka jonkun ruukkuyrtin jos sille päälle satun (ja jos päivänvalo vielä joskus pääsee mun ikkunoista sisään.)

nyt pitäis saada aikaan kirjallisempia juttuja. esseitä ja ennakkotehtäviä ja silleen, mutta on taas vaikee löytää motivaatiota. mitä enemmän hommia, sitä vaikeempi on päästä alkuun ja Metropolian ennakoiden ilmestyminen selkeesti jäädytti mut. mikä on hanurista, mutta kyllä mä nyt tähän ikään olen jo oppinut tuntemaan itteni ja tiedän että saan kaiken ajoissa valmiiks, vaikka se välillä tuntuukin lähinnä yököttävältä.

yököttävästä puheen ollen, mä oon päässy yhessä Lamkin tehtävässä jo voiton puolelle (kyllä, jopa yhessä). yhen ruudun puhtaakspiirrot ja koko homman värittäminen niin avot. enkä pidä värittämistä ollenkaan pahana hommana piirtämiseen verrattunaa (koska mulla on kuusivuotiaan väritaju enkä välitä hevonhännän vertaa varjostuksista, sävyeroista tai värien realistisuudesta. jos valitsijoiden on kerran pakko pistää tv/elokuva-alalle hakijat piirtämään niin saavat itse vastata seurauksista.)

anygays... esseiden pariin.

6 yötä Lostin kutoskauden alkuun!!! o_O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.