IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Is it next Thursday yet? O.OTiistai 02.03.2010 18:29

tiedostan kyllä että olen ollut vähän yhden asian ympärillä pörrääjä viime aikoina, mutta katson että mulla on siihen oikeuskin kun olen venaillut kuudetta kautta niin pitkään. luulin että sen alkaminen hillitsisi hieman mun hermoja, mutta toisin kävi. viime päivinä olen pakkomielteisesti katsonut ykköskautta uudestaan läpi. eilen katoin sen loppuun joten tänään lähtee kakkoskausi (ne jaksot joita en ole viime aikoina katsonut.)

eilinen päivä ei muuten ollut ihan niin väsynyt kun mitä oletin, mutta kyllähän mä nyt olen valvomisen hallinnut aina. katotaan ens maanantaina ku vaapun kässäritunnille Oscar-gaalan jälkeen :D enempi pisti uuvuttamaan kämpässä jälleen kerran voimakkaana haiseva tärpätti/kynsilakanpoistoaine/maali/mitä se nyt ikinä onkin mitä ne naapureiden parvekkeisiin lärvää.

kun sitä joutuu illan haistelemaan niin se alkaa oikeasti ottaa henkeen. kunpa ne nyt vain veis törppönsä pois mun ikkunan läheltä ja hoitais homman äkkiä valmiiks ja peiton pois että päivänvalo näkyis (täällä on pian jo liian pimee lukea, ja kello ei oo vielä puol viittäkään ja ulkona on valosaa.) tossa aiemmin tänään kirjotellessani satuin näkemään kun pari remonttireiskaa istui just mun ikkunan eteen telineelle (mun verhot on auki että valoa tulis enempi ja ne kai luuli ettei ketään oo kotona) ja pisti tupakaksi. siis ihan oikeasti. se alkaa mennä multa vähän yli.

ja tää lakko vasta helpottaakin asioita. 97 ei kulje, mun koulubussi ei kulje. luojan lykky että 78 jatkaa normaalisti, ei tarvi kävellä metrikselle kun haluu Itikseen tai kantaa kauppakasseja kilometrin matkaa loskassa. mut se ei auta sitä, että Kauniaisten juna-asemalta on koululle viel parin kilsan matka eikä kumpikaan siitä ohi kulkeva bussi kulje lakon aikana. onneks mulla on tunnit vaan maanantaisin ja perjantaisin, mutta ne alkaa aikasin eikä loskakävely ois yhtään mun suosikkiaktiviteetti kasilta aamulla.

ja ootteko huomanneet että kukaan ei oo antanu mitään arviota siitä kauan lakko kestää? jos mä joudun tän takia olemaan ilman maitoa tärpätinhajusessa pimeässä kämpässäni niin se ei muuten jää siihen.

johtopäätös...

tortilloja ja Lostia. -> *häipyy*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.