IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

You gonna beat me with your Jesus stick?Keskiviikko 03.03.2010 15:59

eilen kun olin pilkkonut vihannekset ja paistanut jauhelihan, tunsin itseni aika idiootiksi kun siinä kohti tajusin etten muistanut ostaa tortillapohjia. no, onneksi oli nuudeleita ja wokkivihanneksia varalla niin sain ruokaa, tänään kävin viikonlopun ostokset ja otin niitä tortillapohjia. ainakaan ei tarvi enää tänään ruveta säheltään niiden kanssa, senkun lämmittää lihan ja lätyt ja syömään.

(ostin myös törpön iskukuumennettua supermaitoa, joka säilyy huoneenlämmössä kuukausikaupalla. ihan vaan hätävaraks. jos lakko menee pian ohi niin teen siitä sit kaakaoo ja pullia, se varmaan maistuu aika järkylle.)

huomista Lostia varten ostin ison suklaavanukastörpön. liha on heikko. :D

kylvin myös rairuohon, ekaa kertaa täällä asuessa. mulla ei taida olla tipuja siihen täällä, mutta Tiimarista vois hakee jotain söpöö. jokavuotisesta rairuohon kylvämisestä sais samalla kertaa hyvän syyn ostaa joka vuosi multaa (ja vaihtaa huonekasveille tuoreet) ja loistavan tekosyyn ostaa pääsiäissuklaata. :D voin pääsiäisöinä herätä viiden aikaan laittamaan suklaat ruoholle ja mennä takas nukkumaan, sillä tavalla en aamulla muista siitä enää mitään ja voin yllättyä ilosesti xD

mä oon laihduttajana sikäli huono että en suostu tuntemaan älytöntä syyllisyyttä herkkujen syömisestä. mun aivojen nautintoalue on suurempi kun huonon omatunnon alue. hah.

nyt vähän ennakoita tai jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.