IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Hippy Love ShackPerjantai 05.03.2010 22:13

oliko edes rassaavaa herätä ennen kuutta aamulla. koulun jälkeen ehin käydä haukkaamassa pussin nuudeleita ja kusettamassa koiran ja sit Itikseen Stone-harkkoihin. meni myöhäseks enkä sit jaksanutkaan siivota, enkä taida ees viittiä polkee tänään. herään huomenna ajoissa ja hoitelen asioita, paremmin saa asioita aikaan ku herää aikasemmin vaikka se ottaakin raskaasti.

...ei se silti estä mua tänä iltana valvomasta ja kattomasta Lostin kolmoskautta.

hyvä jakso eilen, vaikka olikin Kate-centric. kuten suurin osa Lost-faneista, mäkään en pahemmin pidä Katesta; Juliet on kauniimpi, älykkäämpi, mielenkiintoisempi ja seksikkäämpi ja silti kaikki äijät unohtaa sen heti kun Kate ja sen pisamat ilmestyy kuvaan. (Buuya on kuvannut asian osuvasti :D -> http://buuya.deviantart.com/art/LOST-Unlucky-in-Love-115013932 ) en kuitenkaan varsinaisesti inhoa Katea kuten useimmat, pystyn katselemaan häntä yökkäämättä.

mutta se eilinen jakso. hah! tartunta oli sittenkin olemassa :D ja Claire hengaa viidakossa oikein Rousseau Kakkosena xD ja Jack, senkin perhana yrittää syödä Sayidin myrkkypillerin xD

ensi viikolla vuorossa Richardface! 8D (liikaa Buuyan sarjiksia ja sunnuntain blogikuva... xD)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.