IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Specialist in women and other diseasesLauantai 06.03.2010 19:36

sattuu. oon tässä muutaman päivän ajan ihmetelly mikä mussa on oikeen vikana kun tulee randomeja kevyitä mutta ikäviä kipuilukohtauksia. millon painetta rintakehässä, millon hengitys tuntuu raskaalta, millon huippaa ja millon jomotus korvien takana.

tänään koko päivän, mutta erityisesti sen jälkeen kun imuroin, mun selkää on särkenyt. ja aloin lopultakin tajuta että ongelman ydin on selkä- ja hartiasärky joka säteilee muualle kroppaan. en varsinaisesti ihmettele yhtään, sillä olen joutunut istumaan koneella niin paljon parin viime kuukauden aikana että on oikeastaan ihme etten ole jo joutunut konttaamaan fysioterapeutille.

mun kone kun on niin hankalassa paikassa että sen ääressä on mahdotonta istua ergonomisesti ja mukavasti. yleensä lysähdän viiden minuutin sisällä epämääräiseen jalkanoja-asentoon; nostan jalat tietsikkapöydälle ja nojaan yläselälläni tuolin selkänojaan, jolloin alaselkä jää ilman tukea ja hartiat on väärässä asennossa. se on tässä paikassa oikeasti paljon mukavampi asento kun selkä suorana istuminen, mutta nyt se on vääntänyt mun selän kurjaksi. sen suorana pitäminen sattuu.

ei pidä myöskään unohtaa, että mun kämpän raittiin ilman ja luonnonvalon taso on ollut hyvin alhainen jo kuukausia ja aina välillä meitä on savustettu ties millä myrkkyhöyryillä.

nyt alkaa taas tuntua niin pahalta että haluun pois koneelta. kyllä tää tästä kunhan yritän mahollisimman usein hautoa hartioita lampaalla ja pitää ryhdikkään asennon. mutta oon kyllä pirun ilonen kun pääsen näistä saakelin ennakoista eroon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.