IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Stay sane inside insanityKeskiviikko 28.04.2010 01:27

...approx ykstoista tuntia sitten aloin kirjottaa toista esseetäni itsenäistä enkunkurssia varten ("Loss in Tim Burton movies") ja sain sen just valmiiks. kuus sivua perusfontilla (times new roman, 12 pistettä, riviväli 1,5). pain in the ass! mutta tulipahan valmiiks.

huomenna pitää vielä yskästä samaan malliin viimenen essee, mutta se ei varmaan vaadi ihan saman tason analysointikykyä, aiheena on väkivalta Quentin Tarantinon leffoissa :D sitä varten mun pitää tänä iltana kattoa vielä Pulp Fiction ja Kill Bill 1, mutta teen sen ihan mielelläni päivän aivotyön laukaisemiseksi.

ja olipa hyvä että päätin yskäistä ne tässä välissä, sillä sain juurikin tänään tietää, että proosamaikka kaipaa vielä oppimispäiväkirjaa perjantaiksi. siis vielä sen lisäksi että fiksaan työnäytteeni valmiiksi. w00000t?!?!? tämä kaikki täytyy varmaan hoitaa torstaina jossain lavastajakokouksen ympärillä (jos sellaista nyt on tulossa kun blogi lagaa eikä ihmiset selvästikään pysty ajattelemaan ilman sitä).

työnäyte vaatii vielä vähän päähenkilöiden kuvailua ja kyllä sekin vie hieman aikaa kun meinaan tehdä sen kunnolla enkä kusten. tiedän kyllä että solmin oman silmukkani jättämällä enkunkurssin esseet näin myöhäiseksi (niidenkin deadline perjantaina), mutta kyllä tosta hemmetin opm-päiväristä olisi voinut ilmoittaa REILUSTI etukäteen. maikka tietysti ajattelee että eihän meillä tässä enää mitään muutakaan tekemistä ole kun tunnit on loppumassa. haist.

nyt kuitenkin suihkuun.

(torstaina Lostissa Desmond-jakso. epicness <3)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.