IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

PoroloogiTorstai 20.05.2010 03:12

vitsi kun hotsittais kattoo viel Heroesin uusinta mut se alkaa vasta tunnin päästä ja nukuttaa ihan örkkinä.

kuulitteko että Heroes lopetetaan? vikaa tuottista ei kuvata. :( harmi, olen seurannut sarjaa alusta saakka ja pidän siitä kovasti vaikken olekaan hulluna siihen niin kuin Lostiin. (sanokaa Lostista mitä sanotte, mutta Heroes on taatusti sekavampi - henkilöitä ja tapahtumapaikkoja on enemmän ja on täysin mahdotonta muistaa kuka on tavannut kenet ja missä yhteydessä. kyvyt kyllä muistan, ne on jänniä.)

niin, väsy siis koska heräsin puol seittemältä lähtemään Metropolian esittävänblaablaa kokeisiin. (nukuttaa...) en tiedä vielä miten meni, perjantaina tulee tieto jatkoon pääsemisestä tai pääsemättömyydestä. olen kuitenkin henkkoht sitä mieltä että ainakin Kesäyön unelma-minimonologi sujui hyvin. "On herkku, harhaoppi mulle hän / Vihaama kaikkien, mun enimmän."

taidan nyt kuitenkin mennä nukkumaan. en ole varma haluanko edes nähdä uudestaan kun Daphne/Speedster/Nemesis kuolee. (Heroesissa muuten kuollaan tosi epäloogisesti. joku saattaa selvitä hengissä vaikka minkälaisista ikkunastaheittämisistä ja tulipaloista ja räjähdyksistä ja samalla joku toinen heittää veivinsä yhdestä luodista olkapäässä.)

...speedster on hieno sana.

...nukkumaan.

22 yötä Lostin vikaan jaksoon! apuva, happi loppuu, hirvittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.