IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

ALL GLORY TO THE HYPNOTOADPerjantai 15.10.2010 12:19

nyt nimittäin rassaa ja pahasti. tänään on Lostin vikan kauden kauan odotettu ilmestymispäivä, oikea riemuntai (Underland pwn) jota olen venaillut penkin reunalla istuen ja kuola valuen jo kuukausikaupalla. ja onko kukaan soittanut mulle kotiinkuljetuksesta? ei. onko hyvissä ajoin tehdystä ennakkotilauksestani ylipäänsä kuulunut muuta kuin pari päivää sitten sähköpostiin ympätty randomi kuitti? ei. alkaako mulla olla hermot kireällä? ei. ne on ratkenneet jo.

mikä siinä voi olla näin vaikeeta? mä olin jo suunnitellu käyttäväni tän illan ja huomisen päivän autuaaseen finaalikaudenuudelleenkatsomiskuolaamiseen ennen ensi viikon maratonia. niiden ei tarttis muuta kuin pistää paketti Matkahuollon autoon ja kilauttaa mulle millon ovat tulossa. antaisin kyllä ovikoodin. soittaisivat ovikelloa, mä riipustaisin nimen paperiin ja se siitä. haloo!!! mä oon maksanut sen jo! tehkää oma osanne senkin koppakuoriaisten genitaalikarvat ja hommatkaa mulle mun Lostin vika tuottis! mieluiten tänään!

.

.

.

.

.

.

MISSÄ SE ON MÄ TAHDON SEN!?!?!?!?!?!?!?!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.