IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Gorillazin ekan levyn pitäisi tipahtaa luukusta... any day now. totta puhuen toivoin että se olisi ollut perillä jo tänään, mutta ei. niiden pitää tietysti aina tuijotella kaikkia paketteja pari päivää jossain vaiheessa matkaa ennen kun ne toimitetaan. pidän sormet ristissä huomiselle, varsinkin kun on vapaapäivä ja voisin jumputtaa levyä koko päivän nonstoppina.

...nyt ongelmana on se että olen viime päivinä kuunnellut ja uudelleenkuunnellut Gorillazia YouTubesta niin älyttömät määrät että mulle alkaa iskeä tarve ostaa myös Demon Days ja Plastic Beach-levyt. >_< varsinkin Rhinestone Eyes uusimmalta albumilta soi niin lujalla päässä että hyvä kun kuulen ajatuksianikaan. siitä ei ole vielä olemassa edes valmista videota, mutta jo pelkkä storyboard film saa mut kuolaamaan.

...tänään menin ruokkiksella ATK-luokkaan dataamaan, löysin yhdeltä koneelta koulun kuulokkeet ja soitin Gorillazia koko tunnin ajan niin muna pystyssä etten edes muistanut syödä eväitä.

...awwww. kettu Saunalahden mainoksessa.

oooh, Kuoleman Varjelusten ensi-ilta muuten tänään. pitää itekin mennä tsekkaamaan se, kunhan pahin ryysis vähän laantuu.

Cyborg Noodle <3 vaikka se onkin täyshullu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.