IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

we appreciate your inputLauantai 19.05.2007 18:59

ja ennätys syntyi! :D valvominen sujui vaihtelevan kepeästi puoli seitsemään (am) saakka, jolloin Cheeta ilmoitti ettei enää kykene valvomaan ja meni nukkumaan. allekirjoittanut sekä Lestat jäivät katselemaan vendettaa, huonolla menestyksellä. kun tajusin että minua oli tökitty kylkeen enkä ollut tuntenut sitä, päätimme myös ottaa torkut ja ryömimme sänkyyn huovat mukana. tällöin kello oli seitsemän.

yhdeksän ja puoli kymmenen välissä havahduin hereille ja tajusin välittömästi etten voisi enää nukkua vaikka olinkin puolitajuton :D myös Lestat heräsi ja raahauduimme takaisin olohuoneeseen. seisominen oli vaikeaa, oli vähän huojuva olo :D vähän myöhemmin myös Cheeta laahusti luoksemme. kun olin hetken kerännyt itseäni kokoon, lähdin ulos neiti perhoskorvan kanssa ja aamu lähti vähitellen käyntiin.

vaikka yöunet jäivätkin pirun vähiin, oli älyttömän hauskaa ^^ saimme yhteen vuorokauteen mahtumaan sopivassa suhteessa leffoja, kikattelua, lässytystä, koiran pesua, tökkimistä, syömistä ja pohdintoja siitä, millaista on eräiden hämäräperäisten esineiden elämä.

kiitos tytsyt, i love ya<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.