IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

miss worshipper has left the buildingKeskiviikko 20.06.2007 13:38

toisin sanoen, tänään about kello yhden jälkeen ei enää toivoakaan nähdä mua täällä ennen heinäkuuta. ensin isän luo ja sieltä huomenna johki aivan huitsiin kummien mökille (luojalle kiitos sisävessasta ja sähköistä sentään), himaan joskus heinäkuun alussa, tarkempaa päivämäärää ei kannata lähteä edes arvailemaan mutta uskon olevani 4. päivään mennessä himassa. jos en niin huonompi homma, koska sitten loppuu puhtaat vaatteet.

ennen lähtöä vielä siedätys itiksessä ja pakollinen kirjastoreissu mielenterveyden säilyttämiseksi... ei sillä että olisin riippuvainen tietsikasta (tai hitto soikoon iiärseegalleriasta xD) mutta youtubesta, musiikista ja fanficeistä kyllä. kun pääsen takaisin himaan, vietän varmaan pari ekaa vuorokautta nukkumatta tietokoneen ääressä.

Kikyo: Oh, quit pouting.
Inuyasha: I'm not pouting... I'm mourning. Stupid dead woman...

WHO DISTURBS MY SLUMBERRRRRR????

xD pääni sisällä jälleen kerran.

ai niin, koska en kykene pariin viikkoon lukemaan Jakotsu/Bankotsua *kyynel*, saattaa olla että joudun kirjoittamaan sitä itse... BEWARE! *aceventura-nauru*

mutta joo, olkaa apinoiksi älkääkä spämmäilkö (ikään kuin). ja muistakaa: juhannus ilman viinaa on teeskentelyä, mutta hauskempaa tulee jos pitäydyt tarkkailemaan mitä se lajitovereissasi saa aikaan.

ja biisi edelleen Good Charlotten The River. loistava<3

boys and girls of every age, would you like to see something strange...? ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.