IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

yay, vika koe meni täysin persiilleen! yay:n arvoinen tuossa lauseessa oli kohta "vika". no, yhteiskuntaopilla nyt ei oo niin väliä, en aio käydä ees sen tokaa kurssia. olen kyllä masokistinen mutta en nyt sentään NIIN paljon.

lueskelin eilen Pientä Unikirjaani (unien tulkintaa), vaikkei ehkä olisi pitänyt... löysin yhdestä näkemästäni unesta niin paljon pahoja enteitä että masennuin koko loppuillaksi. mutta kirjasta löytyi paljon mielenkiintoisia juttuja, ja seuraavan pätkän merkityksen mun ajatusmaailmaan tajuaa luultavasti vain Cheeta ja Lestat joten älkää te muut kiinnittäkö sen symboliikkaan turhaa huomiota. se kuitenkin todistaa että yksityiskohdista voi löytää yllättäviä taustatietoja kun osaa hakea.

"Käärme edustaa seksuaalisuutta. Käärmesymboli on yhtä vaikeaselkoinen kuin koko sukupuolisuuden problematiikka, joka voi joko tuhota ihmisen tai luoda hänelle syvän ja tyydyttävän ihmissuhteen. Käärmeunet monesti liittyvät torjuttuihin vietteihin ja haluihin."

-Pieni Unikirja (Karisto)

hehee xD ja loppuillan ohjelma: löysäilyä! ja katon uusiks Death Noten jakson 25... sen verran masokistia musta kyllä löytyy. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.