IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

I feel pretty goddamn sickSunnuntai 28.10.2007 22:28

...järkky hedari ja muutenki paha olo. mutta kyllä tää tästä, nappasin kipulääkkeen... telkkarissa tyyppi puhuu (ja nyt laulaa) jumalan rakkaudesta. taas voin pahoin.

lohjassa oli mukavaa, oli kiva nähä Lee ja kersat ja Luulian uus rotta (lue: hamsteri). viimeks mainittu tosin oli pirun paljon tylsempi otus kuin olin kuvitellut, nukkui päivät ja kolisi yöt. vietiin se sitten illalla saunan taakse... ei ku, lauteille. tänään aamupäivällä koitin saada jyrsijään vähän kontaktia ja se piru yritti järsiä. se siitä uudesta lelusta. somahan se tietty on.

vitulis, nyt jotku jätkät luulee olevansa kellokosken Green Day xD

öriöri. keskiviikoks äikän analyysi valmiiks... onneks oon jo kirjottanu puolet... en vieläkään oo saanu käsiini Keseyn Yksi Lensi Yli Käenpesän, mutta varauksessa on. jossen saa sitä luettua ajoissa niin syytän siitä äikänluokan varustelua. eikö koulun pitäisi pitää huolta siitä että jokaisella on mahdollisuus lukea kirja maksamatta siitä kirjaston varausmaksua?

tässä vaiheessa joku voisi syyttää pikkumaiseksi 50 sentin hinnasta kinuamisesta, mutta kyse on periaatteesta. MIKSI vain OSA ryhmästä saa luettavat kirjansa ILMAISEKSI lainaksi äikänluokasta ja TOISET joutuvat MAKSAMAAN? siitähän tässä periaatteessa on kyse, ja se tekee asian hyvin epäreiluksi. kun sattuu olemaan toisten rahoilla elävä opiskelija, pienistäkin puroista kasvaa suuria jokia ja pienelläkin rahasummalla voi olla arvaamattoman suuri merkitys.

haista sinä mursu paska!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.