IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

"Moinen armeija voi painua vittuun!"Tiistai 06.11.2007 01:16

Koti, uskonto ja isänmaa
(koti, uskonto ja isänmaa)
Siinä kolme asiaa
(siinä kolme asiaa)
Joiden nimissä ihmisen tappaa saa
(joiden nimissä ihmisen tappaa saa)
Tätä paskaa ne sinulle jauhaa
(tätä paskaa ne sinulle jauhaa)

Raptori - Armeija


vähän hevimpää shittiä legendaariselta Raptorilta. näiden jätkien lisäksi ainoastaan Eminem menee, kaikki muu räppi voi juosta suolle. hyvä biisi joka tapauksessa.

jouduin jälleen mummoinvaasion uhriksi himaan tullessa. olin käynyt kirjaston ja kaupan kautta ja irtaimistoon kuului täyden repun lisäksi täysi kauppakassi sekä muovipussi johon olin tunkenut pakasteet (ja nahkahanskat jotka olivat lähellä kylmettyä ankarasti kun unohdin ne pussiin tunkiessani sen pakastimeen).

bussiin hypätessäni istahdin ensimmäiselle vapaalle paikalle, joka sattui olemaan oldiksille, tiineille ja kepitetyille tarkoitettu. ei varmaan mikään rikos kun en kerran joutunut siihen päästäkseni uhkailemaan yhtäkään edellämainituista aseella, hm? asetin repun viereeni ja muut kamat syliini.

parin pysäkinvälin jälkeen kyytiin könysi karvalakkimummeli joka eteni vakaasti käytävää pitkin ja pysähtyi kohdalleni tuijottamaan uhkaavasti. olin hieman spaced out, kuuntelin musaa samalla ja yhtäkkiä vain tajusin ryppynaaman mulkoilevan lähietäisyydellä.

madame pullonpohjalinssi mutisi hyvin pöyristyneeseen sävyyn minun istuvan vanhuksille tarkoitetulla paikalla. ennen kuin kommentti ehti tulla täysin käsitellyksi kovia kokeneissa aivoissani, mummeli olikin jo asettelemassa keski-iän ylittänyttä ahteriaan reppuni päälle ilman pienintäkään varoitusta. järkyttyneenä vetäisin kantovälineen Jakotsu-kuvineen pois tulilinjalta. tätä toimenpidettä seurasi pitkällinen asettelu, kun koitin saada sen mahtumaan jo ennestään täyteen syliini tipauttamatta mitään tai murskaamatta ostoksiani kymmenen kilon äkillisellä lisäpainolla.

kohtalooni alistuneena tarrasin omaisuuteeni kiinni ja murjotin kasvot kohti ikkunaa. muutama pysäkki myöhemmin leidi siirtyi vapautuneelle paikalle toiselle puolen käytävää. helpotuksesta huokaisten siirsin repun jälleen pois sylistäni. enempien hyökkäysten kohteeksi en sillä matkalla enää joutunut, koska olin jo melkein kotipysäkillä.

haluaisin tietää, ja ihan vakavissani siis, mitä hernesoppaa niiden tyyppien päässä liikkuu jotka väittävät että NUORISO, nimenomaan koko meidän sukupolvemme yleistettynä, on epäkohteliasta? lisäksi ottaisin mielelläni selvää, pitäisikö tuollaiset mummelit ampua kodin, uskonnon vai isänmaan nimissä?

huom. siltä varalta että jonkun sarkasmiskanneri on epäkunnossa, jälkimmäinen oli läppä. mutta muun suhteen olen aivan vakavissani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.