IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Shut up Pete... This is my dream!Keskiviikko 14.11.2007 01:06

ihmeen pitkään, jopa kesälläkin piileskellyt sisäinen atoopikkoni iski jälleen; käteni ovat järkyssä kunnossa. tänään liikkatunnilla käsipallon heittely sai vasemman keskisormeni vuotamaan hieman verta. nyt se kasvattaa kipeää arpikudosta.

korvakaan ei oikein toimi. uusi läväri on tainnut tulehtua, sattuu niin pirusti kun koskee ja korvalehti on ihan turvoksissa. pidän silti helyä korvassa lähes 24/7, koska korun tunkeminen umpeutuneen reiän läpi sattuu aika helkkarin paljon enemmän. toivon vaan ettei mulla mene toista vuosikymmentä ennen kuin uusi korvaläväri toimii yhtä hyvin kuin vanhat (jotka saavat olla monta päivää vapaina ilman minkäänlaisia umpeutumisen merkkejä, ovat täysin kivuttomia ja märkivät keskimäärin kerran vuodessa, jos silloinkaan).

huomenna saan pienen rakkaan Perhoskorvani tänne pariksi viikoksi<3. tervetuloa puoli tuntia aikaisempi herätys ja koiran kanssa ulos pakkaseen lähtö ennen puoli seitsemää. mutta hei, jos kykenin siihen viime vuonna tammistossa niin miksen nytkin. ja se on sen arvoista, kun saan illalla käydä nukkumaan pehmoinen karvakerä tyynylläni (kyllä, todennäköisesti hän tunkee mun tyynylle vaikka kuinka laittaisin koirantyynyn viereen). Pomppiksen läsnäolon vuoksi siedän vähän kylmää aamu-uniselle naamalleni.<3 tuleepahan herättyä. ehkä.

nyt nukkumaan niin en ehkä ole niin hullun väsynyt huomenaamuna, saan kuitenkin nukkua kasiin saakka. eläköön nelospalkin hypäri.


päivän ykkönen: Rob Zombie - Living Dead Girl

(myös TDG:n Time of Dying rulettaa edelleen lujaa.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.