IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Koneeni ryppyilee. Jo parin päivän ajan se on heittänyt mut ihan varoittamatta ulos netistä, koko paska vaan häviää ruudusta ja netti pitää käynnistää uudestaan. Rasittavinta on se että tämä tapahtuu vain tietyillä sivuilla, joiden väliltä on vaikea löytää mitään yhteyttä. Yuki-eiri-galleryssa lennän ulos jos yritän kirjautua sisään, tänä aamuna DeviantArtissa kone pimahti kun koitin lukea uusia viestejä. Kerrolisaa.com sen sijaan heittää mut ulos jo etusivultaan.

Mutta esimerkiksi Galleria näyttää toimivan täysin ongelmitta. Samoin Lirama, Mtv3 ja YouTube. Tiletys alkoi sen jälkeen kun latasin LimeWiren, taisin myös räpeltää jotakin tietosuojauksen kanssa mutta syy ei voi olla palomuurissa koska sitä olen jo kokeillut. Vika ei ole myöskään Mozillassa koska IE teki saman kun yritin sillä.

Joten, jos joku osaa vähimmässäkään määrin neuvoa millä ongelman saisi suksimaan vittuun, olisin äärimmäisen kiitollinen. Homma alkaa nimittäin käydä hermoille.

Jos kukaan ei osaa neuvoa, toimin alkukantaisten vaistojeni mukaan ja karkotan LimeWiren koneeltani. Onhan se kätevä ja sain sillä loput Gravitation-jaksot, mutta nettini kustannuksella en sitä pidä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.