IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

vittu! ei ikinä enää mitään laittisipsejä saatana! ostamani juustonaksut on less-fatteja ja maistuu niin pahalle ettei mitään rajaa! lahjoitan ne jollekin tarvitsevalle.

se siitä. uusi My Little Pony-ropehahmoni Lucky Dices pääsi juuri ekaan threadiinsa, Aavetalon pihalle harhailemaan. livautin Dicesin hahmoprofiiliin runsain mitoin Jokeri-viittauksia ja olen varsin tyytyväinen pikku sekopääponiini.<3 saatan vaikka pistää hänestä kuvan tänne journaliin kunhan saan sellaisen aikaan. eipä sillä etteikö muutenkin olisi ihan liikaa tekemistä mutta ihan oman mielenterveyteni kannalta keskitän energiaa mielelläni myös todellisen maailman ulkopuolelle.

tulipa muuten tuossa mieleen että kiroilenko turhan paljon? välillä tuntuu siltä. mutta jotkut asiat kerta kaikkiaan kaipaavat sellaista korostusta joka huomataan. ja kiroilu on vain juuttunut mun sanavarastoon; vältän sitä ainoastaan vanhempieni, sisarusteni ja siskon lasten lähettyvillä. on siitä usein hupiakin. keskiviikkoaamuna tarjosin Cheetalle naurut tutkiessani tv-lehteä ja tokaistessani hyvin antaumukselliseen sävyyn "Voiii passka" tajutessani että illan ohjelmistosta puuttui Frendit ja Simpsonit.

tänään taas Mäkkärissä käydessä vedin useammankin stressaantuneen viikonloppuvanhemman ärtyneet katseet puoleeni, kun tulin kassalta tarjottimen kanssa enkä mahtunut pöytien ahtaista väleistä istumaan Lepakoiden varaamaan pöytään. herne nenässä totesin "Vittu!" ja kiersin toisen pöydän takaa. refleksi; en oikeastaan ajatellut sanoa niin.

mitä tähän nyt sanois? suomen kieli on kauniita sanoja täynnä. ja sitä en muuten ymmärrä että 'vittu' on aina ja joka paikassa se kaikkein likaisin ja pahin kirosana, kun taas 'kyrpä' on tosimiehen suusta pelkästään machouden merkki ja naisen sanomana jotenkin hupaisaa.

tulipahan taas kiroiltua. sori.

~Book List 365~

1. Meg Cabot: Prinsessa hermoromahduksen partaalla
2. Neil Gaiman: Tähtisumua
3. Eoin Colfer: Siipimies

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.