IRC-Galleria

heippaaTiistai 19.02.2008 20:52

jee, kerranki kiva päivä hei. tajusin vasta kunnol nyt et tää kevät on koulun osalta kohta puolessa välissä. olin just tentis mikä meinaa et eka jakso on loppunu, enää toinen jäljellä. wow. ens viikolla on tenttiviikko eli sillon sit virallisesti loppuu, mullei vaa oo sillo ollenkaa oikei mitää. eli käytännös loppuu jo nyt. maanantaina tulin turkuu ja sitten oo oikeestaa tehny kummempia :D maanantaina oli yks tunti kouluu, tänää oli tentti ja sit nyt illalla kaks tuntia (tää on mun pisin ja rankin päivä x) ..) huomenna on yks tunti lauseoppii minkä jälkee työt ja anniinan tuparit. mmh. sit torstai on kanssa aika rankka, yks tunti. ja miettikää perjantaina kaks. ei tälläsätä kurssien määrää kestä ihminen :D liia rankkaa. toisin sanottuna 7 tuntii viikossa. voi eiii. on tää yliopisto rankkaa.
nii tosiaa, tänää oli yhen kurssin tentti. sellane ku suomen ja sen sukukielten kehitys. sain siit 2 opintopistettä sillä et olin siel jonku 3-4 kertaa ja kopsasin muistiinpanot. luin joku 2 tuntia, tai selailin edellisenä päivänä. katotaa mikä numero tulee - jos pääsen läpi ni ei tätä voi kyl sanoo enää yliopistoks x) kirjottelin omia tarinoita vaikken kummemmin tienny. arvailuksha se meni. mut huojentavaa oli kyl. se oli se miehen näkösen naisen luento. nyt on seki ohi. olin iha varma etten tuu suorittaneeks sitä kurssii ikinä mut onneks sain itteni pakotettuu et katoin niit asioita ees alustavasti läpi. kertailuu ei kyl jääny kummemmi aikaa ja koe oli kasilta aamulla - epäinhimillistä. nyt on kuitenki reipas olo ja loppuviikoks on tekemistäki. maanantain tentin jälkee ei oo enää mitää muuta ku filosofia ja se on kuitenki suhtlöysää.
tiiän jo mitä ostan anniinalle, jee. ainii ja huomenna haen passin poliisilaitokselta. pitää muistaa. lähetää sinne milanoon ni tarvin uuden passin. vanha meni umpeen... itse asias tän kuun aikana.

noh, kuitenki. niistä kivoista jutuista se, et vaik tätä kevättä viel on ni ei oo tyylii yhtää kunnon kouluviikkoo enää :D ens viikko on syysloma ja sillo on kaikkee kivaa, käydää keppiuksella ja sit faijalla pitkästä aikaa ^^ auvo ei oo eilen ollukkaa. sitä seuraava viikko ois muuten normaali mut sillonki on naistenpäivä ja jos siin jotai kehittelis. sitä seuraavalla viikolla lähetää milanoooon! jee. sit sitä seuraava viikko menee milanossa. heti ku tullaan takas alkaa winter assemblyt seuraavana päivänä. siitä ohjelmaa siis koko pääsiäiseks. no pääsiäisen jälkee seuraavalla viikolla yks luennoitsija uhkaili jo tentillä eli sit alkais loppuu jo kohta puolin koulu :D osa kursseista toki jatkuu mut aika nihkeesti. no se katkasee hyvin kevään. maksimissaa siinä on sitte viel muutama viikko koulua mutta ei ny ees mainitsemisen arvosesti. mullon ens jaksoon valittu 2 kurssia 8D oonki kovis. pitäs varmaa ottaa lisää..... mut on se nii rankkaa kuitenki et tuskin viitii :DD eiku oho, tuleeha mulla hei sivuaineestaki yks. eli kokonaiset 3 kurssii. menee jo hikaroinniks.
no yhtä kaikki, sit ku koulu loppuu, alkaa 4-5 kuukauden kesäloma, jollon ehtii vierottuu kyl opiskelusta aika tehokkaasti. ei siin mitää. hyvä vaa.
ja sit kaiken kruunaa ranska ! <3 jihaa. äiti ei vielkää tiiä meijän suunnitelmasta >:) tai on se varmaa arvannu kyllä :D no mut ei se varma voi olla. annallekkaa en oo ehkä sanonu. hähää, ylläriiiiiii.
ainii ja yks kiva odotettava on viel se et auvo lupas mulle jonku vuosipäivälahjan josta se vihjailee koko aja x) ens viikolla ois vissii se vuosipäivä... kattoo ny mitä tulee ;> ghih. jänskääää <3 mullon kyl epäilykseni x)
mutta joo... olikohan muuta.. jotain kivaa oli. sanon jos muistan :) mut ei tätä kevättä kyl voi opiskeluks sanoo. täytyy varmaa alottaa joku ugalabugalakieli tokas jaksos :D mikähä se ois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.