IRC-Galleria

täällä edelleenMaanantai 23.10.2006 14:23

vituttaa.
faija alko taas mesoomaa tääl joskus seittemän-kaheksan aikaa ja päätti sit herättää koko talon samalla :E menee ihan vitusti hermot! en oo nukkunu kunnolla sit perjantain ja vituttaa ihan sikana!! vaikee olla niinku muutki ei soosoilla stna. ja sit ku sille sanooki siitä ni vitut se mitää tajua, seuraavana aamuna sama. ei vittu, ois ihan kiva rentoutuu lomalla välillä. ku menee koko loppupäivä ihan pilalle eikä jaksa tehä mitään ku nukkuu yöllä jonku pari tuntii. ei homo. ja sittei tuu aamumasuu. vittu mä lähen menee täältä jossei se saa pidettyy huomenna sitä turpaansa kiinni!!

nii ja nyt oon istunu koneella koko aamun ja venaan et anna heräis et vois lähtee pelaa sulkkista. se meni takas nukkuu viel sen jälkee ku faija lähti vittuun mut mä en saanu viel unta. voi paska. haistakaa vittu stnan homot :E enkä oo nähny BBtäkää moneen päivään!!!! VITTU.

PASKAPASKAPAKSA PASKAPASKAPASKA PASKAPASKAKAKA KAAKASKLJHD ASFSJHBVDSJHVD SJHVDSJHBFD, NIIIIIII!!
TAJUSITTEKO :eee VITUMN HO,MOOFDG HRDIUIRFUR
S UIE8IRFU SOIDODIE UIURG AWIEASEPOFLO HGEWI VTIITUTTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. JOKU VOIS LUULLA ET MULYT ON MENNY HERMOT !!!!!!!! VITUN HOMOT VITTU. GEEEEERRRR !!! VETÄKÄÄ KÄTEENNE HOMOT JA HIRTTÄKÄÄ ITTENE.'

vois lähtee vaan takas virroille, sais olla rauhassa. nyt ku oon saanu olla siel ihan keskenäni viime aikoina ja nukkuu aina rauhassa ni alkaa ärsyttää ihan sikana jos mikään pikkuasia on jotenki erilailla tai häiritsee esim mun unta ku siel ei kuulu hiiskaustakaa. vitun homo täytyy olla vittu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.