IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Hatsonen on viettänyt rauhallisia keventelypäiviä. Ne sopivat Lötjöselle, saa vain syödä, kasvattaa mahaa ja rouhia porkkanoita. Tädillä on niin kova kiire koko ajan että hevosen liikutus on ollut silkkaa keventelyä tyyliin "kiva, annoit periksi, voidaankin lopetella" 8).

Eilen täti koki järkytyksen kanasen taholta. Täti iski kanaseen kiinni ties mitä kamalia piuhoja, viritti juoksutusliinan kanasen päähän ja laittoi kanasen hölkkäämään. Kananen juoksi ja juoksi, mutta 20 minuutin aktiivisen ravi/laukka työskentelyn (takaosaa käyttäen!) ei kanasessa näkynyt hiestä merkkiäkään, plaaaaah. 8) Kananen myös protestoi kuolainta vastaan kaikella hevosen tarmolla, jopa niin kovasti että keltaiset ja pitkät (paitsi hatsosen mielestä 8)) hevosen hampaat näkyivät ajoittain. Mutta siis PERIKSI EI ANNETA (tullut kai omistajaansa...höh)

Kanasen hienon hieno hännäntyvi oli myös hinkkautunut nahattomaksi pieneltä alueelta. Tätiä kammotti. Onneksi kananen ei näyttänyt _kovin_ kärsivälle sitä hoitaessa xD.

Varatäti on tänään käynyt kanasen kanssa hengailemassa kentällä ja lötjönen on päässyt esittämään saksalaista glamouria varatädille (vai kutsutaanko sitä omaksi tahdoksi????).

Varatäti soitti ratsastuksen jälkeen ja voi kun ehtatäti on kiitollinen että löysi tunnollisen varatädin, ja Rva Lötjöselle kelpaa hoiva myös ja tietysti arvoisensa kohtelu ;).

Everybody loves rouva lötjönen xD. Tähän on hyvä lopettaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.