IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Aloitetaan Lapasen tarinatSunnuntai 10.05.2009 00:45

Siis, täti osti itselleen 5.5 otuksen pelkän videon (jossa hevonen liikkuu rennosti!!) perusteella. Videolla näki että otuksella on todella hyvä käynti, tavanomainen (no ehkä vähän parempi, Lötjösen jälkeen vaikea arvioida) ravi ja varsin hyvä laukka.

Otus saapui Virosta (!! nimim."ja minähän en mitään virontuontia osta, varsinkaan videon perusteella...") suoraan vermoon ostotarkastukseen ja läpi meni.

Täti ihastui sen kauniiseen katseeseen jo kun otus laittoi naaman ulos karsinasta :).

Se suhtautuu kaikkeen rauhallisesti, taivutukset onnistuivat hienosti, raspaus ilman rauhoitusta ja rokotukset ilman sen kummempaa mölinää. Koppiin otus käveli siltä seisomalta ja matkusti niin hiljaa että täti kyseli ajoittain Päiviltä, että onkohan se kuollut sinne.

Kotiutuminen kävi tunnissa ja Lapanen rouhi tyytyväisenä heinää loppupäivän. Reagoi kyllä asioihin, mutta järkevästi, ei siis ole ihan pystyyn kuollutkaan :).

Seuraavana päivänä täti joutui olemaan töissä 14 h joten tallinpitäjä päästi Lapasen juoksemaan kentälle, otti muutaman raviaskeleen ja totesi että tämä oli tässä. Loimi oli Lapasesta pelottava, mutta nyt jo loimitus menee kuin vanhalta tekijältä.

Täti ratsasti otuksella ensimmäistä kertaa torstaina ja ihastui iki- hyviksi, niin säpäkkä ja niin herkkä ja silti niin rento :). Lisäplussana mukavat askellajit istua :). Se näytti tädille heti tädin virheen, kas kun tekee kahdeksikkoa ja suunnan vaihdoksessa lantio heilahtaa sentin etukenoon niin polle hiljentää. Kun täti tämän tajusi, niin matkanteko kahdeksikolla jatkui tasaisena :)

Tänään Lapanen oli liinanjatkona, riimupäässä toimii 100%, ilman liina heitti lenkin aina kun täti maiskutti, hih :).

Homma jatkuu ja tarinat sitä myöden!

Niin joo PS. Oikea nimi on Jasnota ja synttäripäivä 1.4.2001, nii ja se on kantakirjattu Puolassa, liekö joku lv silti.. :) Täykkäriä paljon ja sen kyllä näkee ulkomuodosta, tsih.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.