IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa, Lapasella vuokraajaTiistai 09.06.2009 02:19

Jipii, Lapaselle löytyi mukava vuokraaja ja täti voi rauhassa tehdä pitkiä päiviä :)!

Virisipä keskustelu maastoratsastuksesta; On se ihan helvetin kumma kuinka suomenmaassa on edelleen takapajuisia hulluja, jotka kuvittelevat omistavansa yleisiä teitä ja kaupungin omistamia maa-alueita. Kuka tahansa meistä osaa askarrella tuhansia kylttejä, joissa lukee yksityistie tai ratsastusreitti, ei autoja ja ripustaa niitä roikkumaan ympäri suomen maan, mutta kenenkään (alleviivaan EI KENENKÄÄN) tarvitse moisia paskakylttejä noudattaa.

Tieosuuskunta voi laittaa laskua jos ratsastus tuhoaa jotain, mutta normaali ratsastus ei kaupallisessa- mielessä on sallittua jopa sillä saatanan yksityistiellä.

Kaikenlaiset "piikkilanka maassa näkymättömissä" lasketaan laittomiksi ansoiksi (tämä on selvitetty ihan poliisisetältä) ja lasku revenneistä jänteistä ja hevosen lopetuksesta menee rakkaalle piikkilangan omistajalle.

Kyllä voi olla kusipäisiä ihmisiä maailma täynnä, omistetaan vahingossa kaikki julkisetkin maat ja kuvitellaan että voidaan perustaa "Irwinland" minne halutaan.

Ja sehän on fakta että ihmiset tuntee ihmisiä ja mm. tienosuuskunta-asiat on helppo selvittää, sellaisia kun EI ole juuri siellä missä hullut asuvat.

Haistakaa vittu ja tavataan yksityistiellä, minä hevosen selässä ja sinulla vissiin jotain kättä pidempää????

Ps. Täti pyytää anteeksi kielenkäyttöään, mutta perkele kun pistää addun liikkeelle diktaattori-ihmiset ja muut ylen nokkavat kusipäät... ;)

Nii joo ja Lepakko tyyppasi Lapasen, oli kuulema ihaaan hukassa kyydissä eka ja sitten alkoi ymmärtää kuinka otus toimii. Sanoi että jotain kummalisen samaa on kuin Lödessä vaikka onkin ihan erilainen :). Lapanen kestää komentamista paremmin ;o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.