IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Taas kana aiheutti tädille lähes sydänpysäyksen... Patti kurkunpäässä, ei syö ei juo. Ei kuumetta, ikenet vaal.pun. KTA 1-2 sek. ei kuivumisen merkkejä, syke normaali, ei kipua patissa, ei yskää,ei ruuan/syljen nousua ylös/sieraimista ulos, ei nuhaa tms. MUTTA KUN EI VAAN SYÖ EIKÄ JUO.

Sai sitten ponstan fortea ja alkoi syödä ja juoda parin tunnin kuluttua. Huomenna varmaan näkee, onko mitään ihmeempää. Miten voi yksi hevonen sairastaa lähes kaikki kulmakunnan taudit?????? Onneksi ollaan meidän tallilla, ei kukaan kitise tai jeesustele, auttaa vaan!!

Eilen juuri mietiskelin kuinka ihanaa että Lötjönen pääsi juuri meidän tallille. Parempaa palvelua saa etsiä ja mukavampia ihmisiä ei ole. Mikään ei ole liian vaikeaa tai ongelmallista. Paitsi tädin mielestä sinne täytyisi palkata talliorja joka raahaisi tavaroita edestakaisin ja juoksentelisi muutenkin asioilla, kjähkjäh.


Eli kai se on pakko keskittyä näihin mukaviin asioihin, kun hevonen ei todellakaan tervettä päivää näe. GRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHH

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.