IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Ai lav lötjönenKeskiviikko 04.07.2007 04:35

Ilman luottamusta kahden välillä ei ole yhteistyötä,
eikä ilman välittämistä saada luottamusta.

Oma rakas musta hevonen on opettanut paljon. Kuinka hevonen voi antaa kaiken anteeksi ja rakastaa omalla tavallaan aina vaan.

Mikään ei ole hienompaa kuin minun musta kana hörisemässä ja huutelemassa tarhan portilla kun tulen tallille. Aivan kuin se huutaisi että "missä olet ollut, tule nyt kiireesti hakemaan minut luoksesi".

Olen myös ajatellut, kuinka täyttä ja hienoa elämää saan elää; Minulla on vapaus touhuta hevosen kanssa mitä ikinä tahdon. Ehkä vatsahaava ja krooninen gastriitti olikin tarkoituksellinen; Ilman niitä en ehkä olisi oppinut nauttimaan kahden viikon "mennään täysiä pellolla"-kausista tai uskaltanut ikinä hyppiä esteitä ihan omaksi ja hevosen ILOKSI. Ilman satulaa rytkyttelyt olisivat varmaan minimissä ilman sitä. treenaisin varmaan vain kovaa kouluratsastusta. Nyt minulla on vapaus ajatella hevosta ja mennä sen ehdoilla täysin. Otan valmennuksia kun meistä MOLEMMISTA sille tuntuu, enkä sen takia että nyt on pakko harjoitella kisoihin.

On hienoa ratsastaa isosti liikkuvalla upean näköisellä hevosella ihan vaan omaksi iloksi, salassa kansalta ;). Lötjönen on mahtava hevonen, se on minun elämäni hevonen, ensimmäinen opettajani ja kärsivällinen ystävä. Parempaa en olisi voinut saada.

Olen kiitollinen siitä että rva etsiytyi elämääni, kaikella on tarkoitus ja Lötjösellä se on suuri.

lötjönen on upea hevonen, Lötjönen on suuri opettaja ja viisas ystävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.