IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Paras ikinä.

Jos saan joskus lapsia nii haluun että Róisín lapsieni äiti. =) Oon käyny lukion bilsa kolmosen, joten tiedän että se ei oo ihan yksinkertaista (/mahdollista) mutta silti!

Oli aivan uskomaton keikka. Olin eturivis niin siinä oli vähä semmost kädestäpitelyy ja ilmeilyy pariinkin otteeseen ym. :--D lol. Parhaat tosta keikasta teki: Róisín (duh!), paikat ja hauskuus. Se nainen ei ota itteensä eikä showtaan mitenkään kuolemanvakavasti, mikä on todella positiivista.

Sain settilistan huutamalla (vahinko-)cockney-aksentilla 'scuse me sir, could I 'ave a setlist? Tässäpä biisit: Cry Baby, You Know Me Better, Checking On Me, Dear Miami, Primitive, Sow Into You, Footprints, Pandora, Movie Star, Scarlet Ribbons, The Truth (Handsome Boy Modeling Schoolin biisi jossa Róisín on mukana, pitää sisällään asiallisen rap-osuuden joka kuultiin myös livenä), Forever More (Molokon biisi), Let Me Know, Overpowered, Tell Everybody, Ramalama (Bang Bang).

Pitäis pakkailla ja siivoilla ja ehkä mennä nukkumaankin. Join just Mäkki-kahvin joten voi olla että rupeen täs hommiin. =) Kiitos muuten Mäkki teidän uudesta säännöstä "kahvi perhekerhon kortilla vain ostaessasi yli 2€ ostoksen". Nyt joudun ostaan Mäkissä aina jätskin JA hampparin tai ISOT ranskalaiset jos haluun kahvin kaupan päälle eli toisinsanoen kiitti kiloista!

np: Róisín Murphy - "Primitive"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.