IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

TANSSII TENAVIEN KANSSA LOLKeskiviikko 19.03.2008 00:50

Hempan kaa vähä juteltiin viime viikonloppuna.

[21:54:34] Heidi sanoo: millon mennään ulos?
[21:55:15] AG sanoo: ens ti - su
[21:55:21] AG sanoo: varje dag
[21:55:24] Heidi sanoo: joka päivä!
[21:55:24] Heidi sanoo: jes

Oikein! Ei sentäs. Nyt esim. katon tätä siidee 4D-dokumenttia kilpatanssivista lapsista ja niiden vanhemmista, gosh! Joku yks noista lapsista on sillee "tanssiminen on parasta" ja muut on sillee "meidän äiti ja iskä haluu että mää menestyn". Noita vanhempiakaan ei yhtään hävetä selittää jotain että "me ollaan laitettu tähän _todella_ paljon rahaa" ja "kyse ei ole pelkästään vain osallistumisesta vaan myös voittamisesta". Siis ihanaa. Tän ohjelman paras tyyppi on huippu 10v. poika, jolla on kaks hyllyllistä partavesiä, hahah.<3

Tänään sattu vähä jännä juttu töissä, autoin siellä jotain asiakasta ja sit yhtäkkiä töktök olkapäähän ja siellä oli Iida-ystäväni. :--D Hän oli menossa Ranskaan, ylläri! Oli kyllä kiva nähä, juteltiin siinä yms. En tiiä montakohan ihmistä karkotin siinä ko ne varmaan luuli että on ihan yleinen tapa että lentokenttävirkailija halaa matkallelähtijöitä, "oikein hyvää matkaa, toivottavasti nähdään vielä tässä keväällä!". =)

Ää taijan kattoo vähä 30 Rockia tän dokkarin sijasta.

Ainii hitto elokuvaohjaaja/screenwriter Anthony Minghella, rest in peace. :< Mies mm. Englantilaisen potilaan ja Cold Mountainin taustalla. Etenki ensiksimainittu on aivan älyttömän ihana elokuva.

np: 4D-dokumentit on aina laadukkaita ja sivistäviä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.