IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

WHOOPS I THINK I'VE GOT TOO CLOSEKeskiviikko 26.03.2008 01:30

Oon nukkunu koko päivän. :--o Tulin eilen vasta yheltätoista Helsinkiin ko en yllättäen mahtunu pendolinoon (ai mikä pääsiäisen paluuliikenne?) ja aamulla piti herätä neljän jälkeen töihin. Hieman väsytti. Laitoin Elsalle viestiä että en taija kyetä saksan tunnille ja se vastas että ei meillä ees oo saksaa.<3 Ach. Nukuin sitte tosiaan koko helkkarin päivän. Lomalla kertyneet univelat pois. =)

Pääsiäisloma oli kiva, mutta nopeesti se meni.

Laitoin OIKEETA RUOKAA tänään, paistoin jotain leikettä ja keitin perunoita! Aino on musta niin ylpee kun kerron sille! Sellanen miinus tässä tosin on, että täällä ei oo liesituuletinta eli kämppä haisee hieman porsaalle...mut suht maukasta oli ruoka.

Hain kaks leffaa, Superbadin ja Pianistin sivunkääntäjän. Oli tosi kiire valita ne siellä vuokraamossa ts. otin ne mitkä oli lähinnä oikeeta ja vasenta kätöstäni. Tässäpä sitte mietin tahonko kattoo tyhmää komediaa "samoilta tuottajilta myös 40v. ja neitsyt ja Paksuna" vai ranskalaista draamaa aiheesta: jäätävä kosto.

Sain Facebookin Milla-visassa 10/12 oikein eli saman verran ko Millan poikaystävä. :D Lollasin ja päätin että tahon kirjottaa Millan yo-kirjotuksissa.

Jee huomenna Suomi näyttää tältä: http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/uutiset/kotimaa/grafiikat/514817.jpg eli sataa pienten kaupunkien kokosia lumihiutaleita. Naapurin tenava saa hiihtää iha hiessä pyykinkuivaustelineen ympäri.

Meen varmaan kattomaan tota leffaa La Tourneuse de pages. Kappas ranskahan on sama kieli ko englanti.

np: Kate Nash - "Pumpkin Soup"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.