IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

PERUS-TORSTAITorstai 15.05.2008 19:20

Nukuin reilut 18 tuntia. Kammottava olo. Nukahdin illalla vähän töiden jälkeen. Äiti soitti joskus puoli kymmeneltä, mutta ilmeisesti tajus että nukun nii...no, en muista mitä se sano, varmaan että "soitellaan huomenna". Sit heräsin aamukuudelta, ja kahdeksalta, ja yhdeltätoista, ja niin edelleen. Katsoin parhaaksi kuitenki nousta ylös vasta joskus kahden maissa. Mitäköhän ihmettä. Hirvee olo.

Saksan suullinen koe meni huonosti, lakikoe meni ihan kohtuullisesti jos ottaa huomioon että olin lukenut vain tuota saksaa -- heitin siihen law examiin väsyksissäni jotain todella huonoa läppää terveisin A-G 19v. -- ja ruotsin suullinen koe meni osittain hyvin ja osittain huonosti. Meidän piti lukea nauhalle sellanen teksti, missä oli lyhenteitä ja lukuja, ja se meni vähä kehnosti (kvm = kvadratmeter...jaså!) mutta puhelinkeskustelut meni paremmin vaikka lopetinki jokaikisen mielikuvituksekkaasti "okej, tack ska du ha, hejdå!"

Seuraavaksi aion meikata, pukea päälle, syödä aamupalan!, käydä Tiketissä, pestä pyykkiä, siivota, lukea kokeeseen, valita vaatteet illaksi, ottaa vieraita vastaan ja tanssia muutaman tunnin, minkä jälkeen olen täysin valmis lähtemään huomisaamun kokeeseen ja töihin. Oon varmaan oikeestikki, ei tämmösen uniputken jälkeen tarvi mennä nukkumaan ainakaan pariin vuorokauteen.

np: Justice - "Phantom pt. II"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.